Ben de nacizane Whatsapp isteyenler genelde ************** diye genellemek yerine muhabbetin ilerleme durumuna göre veriyorum tabiki. Çünkü yazılım konusunda belli bir yerden sonra insanların projesini ve ne istediğini, beklentilerini anlamaya çalışmak için yüzyüze (sesli) görüşmek gerektiğine inanıyorum. Bu bir yönden de güven sağlıyor diye düşünüyorum.

Ama daha ilk pm göndermişim, yazışmadan tanışmadan olayı anlamadan tel verir misiniz diyen arkadaşlara da mesafeliyim. O açıdan başlangıçta isteyen arkadaşlara mesafeli olsam da ************** diye nitelemek, genellemek yerine bu tür hızlı bir iletişim kurmak istediğini düşünüyor ve tercih etmediğim için ona göre davranıyorum ve davranılması gerektiğini düşünüyorum.

Çünkü burası sanal bir forum olsa da bizler gerçeğiz arkadaşlar! Burada birbirimize güven geliştirici bir ortam sağlamak hepimizin görevi. Ancak bu güven ortamı sağlanırsa bizler işlerimizi daha sağlam yapabilir, birbirimize daha yararlı olabilir, alışverişlerimizi daha sorunsuz gerçekleştirebiliriz diye düşünüyorum.