böyle konular cok var adam ticaret başlığı acmiş web sayfasi yapacak script yaziyorum atlıyorum zıplıyorum diyor bakıyorum ticaret puanina orda da var birşeyler özel mesaj yaziyorum işle ilgili görüşmek için telefon numarasi istiyorum
gelen cevap böyle forumlarda telefon numarasi vermiyorum yada özel müşterilerime cebimi veriyorum antin kuntin laflar böyle cevap gelince ikinci mesaji atmiyorum bile
sarı çizmeli mehmet ağa almış 0850 bi numaradan yada bilmem kıytırıkdan whatsap sözde işi ver parayi ver kapı duvar ondan sonra
gelen cevap böyle forumlarda telefon numarasi vermiyorum yada özel müşterilerime cebimi veriyorum antin kuntin laflar böyle cevap gelince ikinci mesaji atmiyorum bile
sarı çizmeli mehmet ağa almış 0850 bi numaradan yada bilmem kıytırıkdan whatsap sözde işi ver parayi ver kapı duvar ondan sonra
İletişim için whatsapp isteyenlerin yüzde 98.9 kadarı **************.
Rahat dolandırmak için. Buradan iletişime geçip elindeki hesapları patlatmaktansa sürü şeklinde dolandırmak daha kolay oluyor.
Ne vericez hocam iletişim için ? Ben sürekli kişisel telefon numaramı veriyorum wp den yazmaları için
WhatsApp hızlıdır eğer Business kullanıyorsa satıcınız gruplandırma yaparak müşteri hakkında numarasını kaydetmeden hangi hizmeti hangi tarih de aldığına dair bir çok kendi için not tutabiliyor.
Bir sorun olduğunda çok hızlı destek verilebiliniyor.
Bunun için whatsapp daha iyi bir çözüm oluyor bu alanda +44 +1 +31 +81 gibi bir çok yabancı numara ile ticaret yapmak isteyen kişiler mevcut bunların büyük bir çoğunluğu sizlerinde belirtiği gibi ************** insanlar fakat +90 numara kullanan bir kişi oldukça güvenilirdir. Çünkü ödeme yapmak için bir isim ve iban bilgisi alıyorsunuz bu bilgiler gerekli mercilere şikayet edildiği takdirde çok uzun bir süre geçemeden sonuç alırsınız.
İyi forumlar.
Ali Can Gündüz