Arkadaş konuyu açtığımdan beri gösterdiği ilgi ve alakayı siz düşünün aralıktan bu yana hesapları teslim edemediği gibi kalan bakiyenin 226 tl sini bana konuyu açtığımda temmuzun 1 inde 100tl 5 inde 76tl gönderebildi aradan 1.5 ay geçti kalan 50 tl yi halen gönderecek.
Bir insanın işine ve müşterisine saygısı olsa işini takip etmeyide sorumluluğunuda bilir.
Yerse hesabına giden arkadaşlar var nasılsa unutulur aman ne olacak kafasını yaşayanlar var.
Şimdi ben sizlere soruyorum aralık ayında dolar kuru ve şuanki dolar kuru zararımamı yanayım vaktimemi ama beyfendi o zaman aldığım hesap birim fiyatı 1tl ile 2 tl ye aldığım hesapları şimdi 4 tl fiyat çekmesinemi yanayım ticari ahlakınamı genç arkadaşımız şimdi abi ben sana hesap değilde kalan kısmının ücretini ödeyim kurnazya arkadaş kendi çıkar ve menfeatlarini düşünüyor zarar edecekya sizlere tavsiyem ticari ahlaka sahip olmayan kimseyle iş yapmayın.
Altından kalkamayacak işlerede girişmesinler.
Forum üyelerinin dikkatine arkadaşlar kimse ön ödemeli iş yaptırmasın sizlerde benim gibi böyle kişilerin peşinden koşarsınız.
Moderatör lerden ricam gerekenin yapılmasıdır.
Pasa