Kampanya

2 adet 15 TL lik aynı veya farklı hizmet alımlarında 30TL yerine 25TL

2 Adet 7 TL'lik aynı veya farklı hizmet alımlarında 14 TL yerine 10 TL

1 adet 15 TL, 1 adet 7 TL'lik hizmetim 22 TL yerine 18 TL





İletişim: https://wa.me/79772843259

Ödeme: Yapıkredi veya Papara


30+ referansım mevcut. Toplam yirmi küsür referansım *** içi satıştan edindiğim, 20 tane ise yaptığım çekilişten elde ettim.
Referans konularım: https://www.***.net/***-cekilis-amp-odul/2420383-5-kisiye-sinirsiz-drive-5-kisiye-office-365-ve-5-tb.html
https://www.***.net/***-cekilis-amp-odul/2457773-dev-cekilis-piyasa-degeri-toplam-4-bin-tl-office-e3-amp-5tb-envato-jetbrains-canva.html#post1077774757
Şeffaf bir şekilde sorulan sorulara cevap vermeye özen gösteriyorum. Fiyatların altında sıkça sorulan sorular kısmından bakabilirsiniz.




Hem kendimi hem de sizi koruyabilmek ve şeffaf olabilmek adına sattığım tüm hizmetler için Sıkça Sorulan Sorular Kısmı Hazırladım.


Microsoft Office E3 & A1P + 5tb Onedrive

Ürünümüzün Aboneliğine Dair Resmi: https://imgyukle.com/i/ScOIbQ
EK OLARAK OFFİCE A1 Plus SATIŞIM DA MEVCUTTUR. SİZE EN UYGUN PLANI SEÇEBİLİRSİNİZ.(1TB) https://imgyukle.com/i/S4Of6b
Normal Fiyatı 2.408 TL'dir(1 Yıllık). Referans aldığım satış: https://www.netsiparis.com/microsoft-office-365-plan-e3-open-q5y-00003-shrd-svr?gclid=Cj0KCQjw9IX4BRCcARIsAOD2OB0aJgVcx6lHQAdon-pUz22jd__B0e6qbbhE2sZ_4zoB0sx1SOk6OXoaAmeQEALw_wcB
Not: Mail alma/gönderme çalışmamaktadır.
1: Bu sağlanılan üniversite üzerinden azure portal öğrenci, github student gibi başka öğrenci ayrıcalıklarından yararlanabilir miyim?
Ne yazıkki, sadece sınırsız office ve 5TB Onedrive veri depolamadan yararlanabilirsiniz.
2: Kapanmama garantisi var mı?
Garanti veremiyorum. Dosyalarınıza erişim ihtimali yoktur. Başlangıçta verilen şifre den hemen sonra şifre yenilemenizi isteyecek. Kendi şifrenizi oluşturabilirsiniz.

Google Sınırsız Drive
1: Edu mail üzerinden mi gstuite üzerinden satın alıp mı vereceksiniz?
Kısmen edu mail denilebilir. Fakat kendi yönetimimde olan bir edu mail üzerinden sizlere sağlamayacağım. Okulların edu mailleri üzerinden "paylaşımlı drive" olarak sizlere sunacağım.
2: Kapanmama riski veya verilere erişilmeme garantisi veriyor musunuz?
Hayır, şuana kadar yaklaşık 2-3 aydır açık kalan güvendiğim bir kısımdan size sınırsız drive vereceğim. Kapanmama garantisi ve veri güvenliği garantisi veremiyorum lakin yöneticilere baktığınızda başka kimseyi göremeyeceksiniz. Fakat dağıtım yapan sistem sizin verilerinize erişebilir mi? Erişebilir tabiki. Bunun için öneri olarak başkalarının görmesini istemediğiniz dosyalarınızı şifreli olarak tutabilirsiniz.

JetBrains
Hesap size özel açılır. Kimse tarafından erişilmez. 1 yıllıktır. Şu zamana kadar herhangi bir kapanma yaşanmamıştır. SS ile birlikte çalıştığını gösteren hesap bilgilerini paylaşmaktayım. Sistemi Jetbrains sağladığı için kapanmama konusunda herhangi bir garanti veremiyorum.

Canva Education
Yapmanız gereken: Kayıt edilecek mail adresinizi benimle paylaşmanız. Ardından size davet linki göndereceğim. Sonrasında kaydınız varsa aboneliğiniz yükselir, yoksa kayıt olduktan sonra aboneliğiniz onaylanır.
Süresiz, ömürlük, pro ile aynı özellikleri taşır. Sistemi Canva sağladığı için kapanmama konusunda herhangi bir garanti veremiyorum.

Envato Elements
1 aylık tanımlanır, Kapanmama garantisi veremiyorum, hesap çalışır bir şekilde tarafınıza sağlanır. Bundan önce hiç bir sorun çıkmamıştır. Hesapları sipariş üzerine oluşturuyorum.Süre bittikten sonra güvenlik için kapatma/şifre değiştirme işlemi uygulayabilirim.

Vid-IQ
1 aylık tanımlanır, Kapanmama garantisi veremiyorum, hesap çalışır bir şekilde tarafınıza sağlanır. Bundan önce hiç bir sorun çıkmamıştır. Hesapları sipariş üzerine oluşturuyorum.