Bu sektörde henüz yeni olan ve belki de beklediği geri dönüşü alamamış olan üyelerimizin, diğer üyeler sayesinde şevklerinin yenilenmesini motive olmalarını amaçlayarak böyle bir konu açıyorum.

Not: Grafik tasarımcılar, sosyal medyacılar, mobil uygulama geliştiriciler de konuya davetli. Fakat özellikle maddi ve manevi kazançların internet kaynaklı elde edilmiş olmasına dikkat edelim.

Herkes maddi bir gelir sağlamak, zengin olmak zorunda da değil dolayısıyla ben aşağıdaki şablonda kendi soruma cevap vereceğim, şablona uymak mecburi değil elbette. Faydalı olalım, nasıl olursak olalım :)

Geçirilen süre: 6 Yıl oldu bu yaz itibariyle.

İlgilenilen alan: İnternet siteleri, makale yazarlığı, görsel içerik üretimi.

Maddi kazanç: Bir motosiklet aldım geçtiğimiz yaz, üniversite eğitimim boyunca harçlığımı çıkartabildim, sattığımda (öyle bir düşüncem yok ama) fena para etmeyecek iki tane de internet sitem var.

Manevi kazanç: Kendimi geliştirmiş olmam sayesinde ilk profesyonel iş deneyimimde yönetici olarak bir girişimde çalıştım, bulunduğum sektörde iyi bilinen isimlerle dost olabildim, güzel bir ekibim var ve onların saygısını kazandım. Son olarak, birlikte çok eğlenebildiğim, zevklerimizin oldukça benzer olduğu bir kız arkadaşım var son bir buçuk yıldır.