Yapabildiğim has yemekler & aperatifler;
- Fırında sütle terbiye edilmiş kuzu kaburga. (Yağı paçadan akacak derecede)
- Kumpir.
- Fırında soslu sazan, somon, yayın buğlama.
- Kızgın yağda sazan, somon kızartma.
- Izgarada sazan.
- İskender.
- Çiğ köfte.
- Makarna, (fırında ve normal)
- Patates kızartması.
- Nugget kızartması. (Hazırlanışı dahil.)
- Menemen
- Sucuklu yumurta (veya yucuklu sumurta: Bunda sucukla yumurta tamamen karıştırılıyor.)
- Rafadan yumurta.
- Patatesli yumurta.
- Çılbır.
- Kaşarlı patates.
- Mercimek, domates çorbası.
- Rus salatası, Çoban salata, Mevsim salatası, Havuç salatası.
Hemen arayın!: ...