Mrtcn adlı üyeden alıntı

HamdiCetin

Yerli firmalardan sponsorluk istersen anca havanı alırsın. Bu yüzden yabancılara git derdini anlat tek istekleri alta hosted by ... diye link olur. Hetzner, DigitalOcean direk bu konuda yardımcı olur.

Ülkemizde bazı şeyler tam anlaşılamıyor, sponsor olmak isteyende canını alma derecesinde saçma isteklerde bulunur göze alırsan yap.(Projeye çökmeye çalışan tiplerde cabası)


Selamlar, sponsorluk istenen firmaya sponsor olunacak projenin bir şeyler katması gerekiyor. Takdir edersiniz ki kimse parasının düşmanı değil. Ben firma sahibi olacağım ancak müşteri gelip benim hiçbir çıkarım olmadan benden ücretsiz hizmet alacak. Herhangi bir problem çıktığında ücretsiz hizmet almasının yanı sıra orada burada firma karalaması yapacak. Bence yorumunuzu yaparken yurtiçi / yurtdışı firma kavramını kullanmamanız gerekiyor. Kendinizi firma sahiplerinin yerine koyarak yorum yapmanızı öneririm hocam. Konu sahibi arkadaş alınmasın bazı böyle tipler oluyor. Bir tane sanal sunucu demek 1 tane ıp adresi ve belirli bir ramden / işlemciden kullanım demek. Herhangi bir çıkar olmadan hizmet verirken diğer kullanıcıların sanal sunucularının da yorulmasına sebebiyet verilebilir.