İnstagramda Sarımsak Satmak için bir sayfa açtım .

Sayfaya takipçi atarak güven kazanmak yerine 28.000 - 30.000 Takipçili bir instagram hesabı aldım , Bu Takipçinin insanlara güven verdiğini ve daha gösterişli durduğunu düşünüyorum

Fotoğraflarımı ve Videolarımı Xiaomi Redmi Note 8 ile çektim . Baya da kaliteli oldu bence atacağınız gönderilerin özgünlüğüne ve videoya ağırlık vererek konuşmaya özen gösterin .

Tüm Gönderilerime 200-1000 Arası Türk Beğeni Attım etikette öne çıkmamı sağladı ve gereksiz alakasız etiket kullanmadım .

2000-2200 Kişiye Takip Attım Yemek Sayfaları ile karşılıklı reklam yaptım

5 - 6 Kez toplasam 200-250 TL lik Sponsorlu reklam çıktım Kartvizit yaptırdım ve müşterilere özenle seçip gönderdim sürekli aynı kişilere 2-3 defa satışım oldu

Satışlar çok iyi de değil kötü de değil butik sektöründe rekabet oldukça fazla arkadaşım toptan ayakkabı alıp Gittigidiyor ile 1-1.5 ayda 30-35 ayakkabıyı satmıştı öyle bir yol izleyebilirsiniz

20-25 Saniyelik Video ve Kaliteli Fotoğrafları Gönderi olarak atabilirsiniz.
Katalog bastırıp gönderdiğiniz kargonun içine 2-3 adet koyabilirsiniz .
Kadın Ünlüler ne giymiş ( Bu Tarz Sayfalar var ) , Moda Sayfaları , Yemek Tarifi Sayfaları , Büyük Kitleli Sayfalara reklam verebilirsiniz
Sözde Kalmayıp Gerçekten Sosyal Medya Uzmanı Olan kişilerden ücretli destek alabilirsiniz

Benim ki küçük bir tecrübe inşallah başarılı olursunuz iyi satışlar