Football Manager hakkında bildiklerinizi özgün biçimde periyodik olarak yazmaya devam edin. İçeriklerde birbirine atıfta bulunan etiketler kullanmaya özen gösterin. Bunun amacı botların etiket zincirleri olmayan sitelerden/sayfalardan çabuk uzaklaşmasını önlemek. Zincir etiketler olursa botlar sayfadan sayfaya ziyareti sürdürür ve kolay indeks almasını sağlar. İyi şekilde kategorize edilmiş konu başlıkları bulmaya çalışın. Zira Football Manager hakkında tek içerik olmadığınızı unutmayın.
Seo ayarlarlamalarını iyi yapmalısınız. Makale adlarını linklerde mutlaka metin şeklinde (%postname% - kalıcı bağlantıları kontrol edin) olmasına dikkat edin. Link yapısı ve slug(kısa bağlantı) aynı terimleri içermeli.

Seo yapısında odak anahtar kelime mutlaka snippet içerisinde geçmeli ve bu makale adı ile aynı olmalı. Bu işlem aynı şekilde etiketlerde de yapılmalı.
Snippet içeriği makalenizin adının geçtiği pragrafın 160 kelimesini kapsamalı, bu google arama sonuçlarında görünen açıklama kısmı. Burada tekrarlardan kaçının. Football manager goller, football manager oyuncular, football manager nedir gibi olmasın. Bu karakter sayısını kısıtlar.

Sitenizde asla boş sayfa ya da karşılığı olmayan linkler barındırmayın. (örrneğin futbol topları kategoriniz var ama altında içerik yok)

Makale içinde hem site içine hem site dışına mutlaka bir link verin. Mutlaka makale içi görseller kullanın. Bu görsellerin makaleniz ile ilgili olması (aynı ya da benzer adı ve açıklamayı taşıması) önemli.