Herkeslere selamlar, kendimizi tanıttığımız bir tanışma alanımız var imiş ben de eksik kalmayayım bir tanış olalım istedim.
Adım Banu, üyeliğim eski burada, ancak Wm Aracı'nı kullanmayı uzun zaman beceremediğimden yıllardır gariban bir şekilde duruyor hesabım, üzerine çalıştım ve kurcalayarak öğrenmeye devam edeceğim.
Ben Kimim?
Türk Dili Ve Edebiyatı mezunu, öğrenmeye ve öğretmeye çokça sevdalı, çılgın derecede kelime aşığı bir kadınım. Uzun yıllardır yazma üzerine saatler, günler harcıyorum, 4 yıldır da profesyonel olarak içerik yazarlığı yapıyorum.
Bununla bitti mi? Hayır bitmedi, yazıları çeşit çeşit yazıyorum, yaratıcı metinler, ödevler, haber yazıları, blog yazıları siz hangi alanda yazı arıyorsanız o yazı bende 
Nasıl Çalışırım?
İşin iş olarak ciddiyetine saygı duyuyorum, belirttiğin teslim tarihini geçmem, sorunlarda kişiyi bilgilendiririm. İletişim kopukluğunu sevmediğim için alıcı ile daima iletim kurabileceği tüm bilgileri paylaşırım.
Umuyorum ki, burada da güzel işler çıkartır sizlerin saygısını kazanırım. Zaman ayırıp okuyanlara kocaman teşekkür ediyorum, selamlarım saygılarımla…
Herkese tekrar MERHABA 