-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / K
-
Meslek
Edebiyat Öğretmeni- İçerik Yaz
-
-
Ad Soyad
B** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Herkeslere selamlar, kendimizi tanıttığımız bir tanışma alanımız var imiş ben de eksik kalmayayım bir tanış olalım istedim.
Adım Banu, üyeliğim eski burada, ancak Wm Aracı'nı kullanmayı uzun zaman beceremediğimden yıllardır gariban bir şekilde duruyor hesabım, üzerine çalıştım ve kurcalayarak öğrenmeye devam edeceğim.
Ben Kimim?
Türk Dili Ve Edebiyatı mezunu, öğrenmeye ve öğretmeye çokça sevdalı, çılgın derecede kelime aşığı bir kadınım. Uzun yıllardır yazma üzerine saatler, günler harcıyorum, 4 yıldır da profesyonel olarak içerik yazarlığı yapıyorum.
Bununla bitti mi? Hayır bitmedi, yazıları çeşit çeşit yazıyorum, yaratıcı metinler, ödevler, haber yazıları, blog yazıları siz hangi alanda yazı arıyorsanız o yazı bende
Nasıl Çalışırım?
İşin iş olarak ciddiyetine saygı duyuyorum, belirttiğin teslim tarihini geçmem, sorunlarda kişiyi bilgilendiririm. İletişim kopukluğunu sevmediğim için alıcı ile daima iletim kurabileceği tüm bilgileri paylaşırım.
Umuyorum ki, burada da güzel işler çıkartır sizlerin saygısını kazanırım. Zaman ayırıp okuyanlara kocaman teşekkür ediyorum, selamlarım saygılarımla…
Herkese tekrar MERHABA
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hoş geldiniz. İnşallah başarılı olur ya da devam ettirirsiniz. Kadın olmanız beni daha çok sevindirdi diyebilirim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / K
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
B** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Çok teşekkür ederim, azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz yaparım inşallah :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Hoş geldiniz, öğretmenleri'de webmaster platformlarında sık sık görmeye başladık, alanınız ile ilgili olarak yazarlık yapıyorsunuz sanırım. Sitede pek çok sektör ve alan mevcut ara ara diğer kategorilere göz atarak web konusunda deneyiminizi artıra bilirsiniz. Seçiminizde başarılar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / K
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
B** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Çok teşekkür ederim, öğretmenleri atamadıklarında sonuçlar böyle oluyor sanırım. :) Önerilerinizi dikkate alacağım, tekrar teşekkür ediyorum , iyi çalışmalar dilerim..
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Merhaba Banu hanım,
Wmaracı ailesine hoşgeldiniz umarım keyifli vakit geçirirsiniz. Makalelerde yazım hatası düzeltme ve teknoloji makaleleri ile ilgili çalışmalarınız varsa özel mesaj üzerinden iletişime geçerseniz sevinirim.
iyi günler