İlk önce instagramdan takipçi satmak ile başladım 1 ayda 600-700 TL ye yakın para kazandım , bu kadar getireceğini düşünmüyordum açıkcası 600-700 TL liseyi yeni bitirmiş birine göre güzel bir para ve pek bir şey yapmıyorsun . Bir arkadaşıma öğrettim beraber yaptık 1-2 haftada bu kadar kazanmaya başladık instagram takipçi satış hesaplarını sürekli kapatıyordu 1 gün olmadan bir de organizasyonda çalışıyordum bıraktık.
SMM Panel kurdum neredeyse hiç kazandırmadı çünkü reklama verecek para yoktu . Mobil Uygulama hevesim vardı ama 3-4 gün öğrenmeye çalışınca sıkılıp bıraktım
Şuan instagram üzerinden sarımsak satıyorum annem sayfa açmamı çok istemişti abimde rahatsızdı genelde evdeydi şuan allaha şükür öyle bir şey yok ona da oyalanması için bir şeydi 2 Ay oldu 20.000 e yakın kazandık devam ediyoruz
İnsanlarla iyi iletişim kurmayı öğrendim her gün farklı birini tanıyorsun .
Sınava tekrar girdim internete merakımdan 2 Yıllık Bilgisayar Programcılığı bölümü yazdım aynı zamanda inşaat mühendisliği öğrencisiyim eğer DGS ile bilgisayar mühendisliğine veya yazılım mühendisliğine geçersem ileride bu alandan devam etmek istiyorum bana bunları kazandırdı :)