Son 1 yıldır yazılım odaklı çalışıyorum, 4-5 Yıl öncesinde 30-40'a yakın çeşitli oyunlarda oyun sunucusu açtım kitle yaşı gereği hiç biri sunucu parasını karşılamadı toplasak 50TL gelmiştir. Geçen sene C# diline yoğunlaştım yine bir oyun için eklentiler yazdım oradan 200TL gelmiş sunucu ve host parasını fazlasıyla karşıladı SEO açısından iyi yerlerdeydi rakiplere fark atmıştım fakat oyun biraz düşüşe geçince .xyz alan adına da 80TL dedikleri zaman elimi ayağımı çektim, daha elimde tamamlayıp paylaşmadığım bir kaç büyük eklenti de var. Son 1 aydır PHP'ye yoğunlaştım, freelancer olarak şirketlere uygulama/tasarım hazırlayıp satmayı düşünüyorum ancak bunun öncesinde BTK Akademi'den bildiklerimi doğrulayıp bilmediklerimi öğrenip sertifikamı alacağım, ders devam ediyor eğitimi tamamladıktan sonra bir şeyler yazmaya başlayacağım. Ancak şöyle bir gerçek var çoğu konu bildiğim şeyler olduğu için biraz sıkıyor, sıfırdan başlamış olsaydım rahat rahat izlerdim ama şimdi bazı dersleri atlıyorum bazılarını dinliyorum :)