-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
graphic designer
-
-
Ad Soyad
I** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar bazı haber sitelerinde karşılaştım trafik sağlamak için oldukça güzel bir yöntem olarak düşünüyorum.
Yazdığımız yazıların bir kısmını göstererek okuyucuya merak kazandırıyor ve haberin devamı için tıklayın butonu bulunuyor. Bunu yapabilecek bir eklenti vs. var mı yoksa her işlem manuel olarak mı ayarlanıyor?
Her bilgi altın değerindedir dolayısıyla sizler de benim için altın değerindesiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Sağlık
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1000 dolar değerindeki Envato hesabı satılıktır..
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
graphic designer
-
-
Ad Soyad
I** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
evet, makale bitiminde bende site içi linkleme yapıyorum lakin uzun makalelerde sayfayı aşağıya kaydırmak yerine okuyucuyu sıkmaması babında devamı için tıklayın butonu olması daha iyi olur diye düşündüm. Mantık basit, 2 farklı yazı olacak iki link olacak ama bunu tek yazıda 2 parça olarak ayarlayabiliyor muyuz merak ettim. birkaç sitede rastlamıştım, tekrar denk gelirsem örneğini atayım
Her bilgi altın değerindedir dolayısıyla sizler de benim için altın değerindesiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
graphic designer
-
-
Ad Soyad
I** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
enerjiveguc adlı üyeden alıntı
bilgigates
basit bir yöntem, kendi sitelerimde kullanıyorum.
Bir makale bitimine o makaleyi destekleyecek başka bir makalemin bir paragrafını başlık ile ekleyip link veriyorum. Bu seo açısından istenen hem site içi linklemeyi sağlıyor hem etiket zincirinin bir parçasını oluşturuyor.
iki farklı yazı için değil, bir yazıyı seo'yu etkilemeden iki parçaya bölmekten bahsediyorum. anlatabilmişimdir umarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
graphic designer
-
-
Ad Soyad
I** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet bahsettiğim buydu şimdi kavradım olayı teşekkür ederim
1 kişi bu mesajı beğendi.