jorphy adlı üyeden alıntı

dostum sorun robots.txt de veya noindexde değil, uzun zamandır site yönetmediğin açık; search console bazı sitelerde veya çoğu sitede POST sitemapını okumuyor fakat sitemap'i tarıyor, hem azarlar gibi yazmışsın hem de konuyu anlayamamışsın

Pardon jorphy senin bu konuda çok aktif olduğunu düşünemedim! Olsun herkesin başına gelebiliyor bu gibi durumlar.

Bildiğiniz bir sorunun çözümünü neden üretmediğiniz konusunda bir fikriniz var mı? Sizi neden azarlamış olduğumu düşünüyorsunuz, benim diyaloglarım bu şekilde. Size yöneltilmiş bir yanıt değil. Konu sahibine cevaben verilmiş bir yanıttı.

Sorun benim neyi nasıl anlattığım değil, sizin nasıl anladığınız/algıladığınızdır. Basit ve net bir ifade ile robots.txt içeriğinin paylaşılması, bu yolda izlenecek en akılcı yoldur. Orada bir engelleme olup olmadığını görmeden (ki noindex olduğu ifade edilmiş) nasıl bir çözüm yolu izlemeyi düşünüyorsunuz?

Ya da kısaca siz niye bunu düşünüyorsunuz? Ben konu sahibine ithafen yazdım çözüm önerisini. Sizinde bu konuda sorununuz varsa, oturur çözüm yolu gösteren yorumları okursunuz. Fikriniz varsa çözüme katkı sağlarsınız.