Megali
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kamu
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yine herkesin kendi tercihi ama organik arama botları kesinlikle zarar veriyor bunu belirteyim yani anahtar kelime girip organik hit aldirdigini söyleyen hit sitelerini Google hemen fark ediyor çünkü click almış olmuyor o sitelerde ve o yazınızı indexten çıkarıyor tecrübe ettim bu yüzden ben organik kelime ile asla işlem yapmıyorum sadece sitemin ana sayfasına bu hit programlarıyla hit çekiyorum ki bunu Google anlaması imkansız ayrıca 7 24 açık olduğu için asagi yukarı günlük 3 4 k hit alıyor yani anı düşüşlerde yaşanmıyor standart devam ediyor ha siz bu süreçte Facebook Twitter gibi sosyal sitelerde den hit alırsanız Google hiç anlamaz denedigim için söylüyorum
Megali
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kamu
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yani tekrar edeyim siz sitenizi açtınız ama tanıtım yapacak reklam la hit çekecek paranız yok diyekim. Sitenizi açtığınızda içerik eklemeye devam ediyorsunuz bu süreçte yine haftada bir ping atiyorsunuz onlar zaten hepimizin bildiği seyler. Ama Google en azından bu botlarla hit aldığında hızlı indexlenene kadar farketmiyir sonrasında zaten organik hitler geleceği için aşamalı olarak botları kaldirirsiniz olur biter bu süreçte ortalama 1 ay sürüyor
Megali
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kamu
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yani dileyen dilediğini yapar bakın son ekledigim yazılar normalde Google 3 4. Sayfalarda çıkarken artık 2. Ve 1. Sayfada çıkmaya başladı ben tecrübemi anlattım yapan yapar yapmayan yapmaz ama kesinlikle organik hit kelime aratıp hit çektirmeyin sadece ana sayfanıza direk hit çekin
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Çok doğru bir yöntem olduğu söylenemez ama zaten kendinizde acıklamissiniz hemen hemen. Kesin olan bir şey var: Adsense olan siteler bu yöntemi kullanmamalı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Megali
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kamu
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu anlattıklarım özellikle haber siteleri olan arkadaşlar için faydalı olabilir sebebine gelirsek . Yeni bir haber var örneğin blve bu konu ilk Google da yok ee sen haberi attın 10 saat sonra indexlenirse hiç bı anlam ifaade etmiyor ama hemen indexlenirse en azından ilk sayfada çıkar ve bol bol kullanıcı çekersiniz
Megali
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kamu
-
-