lostyazilim
tr.link

Nedir? Hızlıca aradığınızı bulma platformu

4 Mesajlar 869 Okunma
lstbozum
tr.link

lamartina lamartina WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek dsad
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** Z**
  • Mesajlar 144
  • Beğeniler 18 / 19
  • Ticaret 3, (%100)
Düzenlecek.

Türkiye'nin en büyük Müzik Forumu!

wmaraci
reklam

onurak onurak Köfteci Kullanıcı
  • Üyelik 13.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Yatırımcı
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 25 / 73
  • Ticaret 2, (%100)
siteniz daha dün açılmış bu bugun tanıtıyorsunuz
siteniz rahat 2-3 hafta google tarafından indexlenmez
içerikleriniz özgün ise hemen kopyalayıp hızlı index alan kendi sitemde paylaşıyım sonra bnm paylaştıklarım googlede özgün sizin yazılırınız googlede kopya içerik olarak algılanacak nasıl fikir ama :)

bu durumu ben bariz olarak yaşadım yazdıklarımı yapacak değilim çünkü bnm başıma yakın bir tarihte yazdığım şey geldi ve çok kötü bir durum sana tavsiyem siten google tarafından tanınıp içeriklerin index almaya başlamadan tanıtma rahat 2-3 ay aradan sonra tanıt.

Adalet dediğin havalı bir sözcük sanki.

demantools demantools webrakun.com Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek İçerik Yazarı
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 145
  • Beğeniler 16 / 26
  • Ticaret 0, (%0)

onurak adlı üyeden alıntı

içerikleriniz özgün ise hemen kopyalayıp hızlı index alan kendi sitemde paylaşıyım sonra bnm paylaştıklarım googlede özgün sizin yazılırınız googlede kopya içerik olarak algılanacak nasıl fikir ama :)

bu durumu ben bariz olarak yaşadım yazdıklarımı yapacak değilim çünkü bnm başıma yakın bir tarihte yazdığım şey geldi ve çok kötü bir durum sana tavsiyem siten google tarafından tanınıp içeriklerin index almaya başlamadan tanıtma rahat 2-3 ay aradan sonra tanıt.

Öncelikle sistem hayırlı olsun ve yukarıdaki öneriyi kesinlikle dikkate almalısın. Önerim konuyu kaldırman aksi halde cidden sorunlar yaşayabilirsin.

lamartina lamartina WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek dsad
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** Z**
  • Mesajlar 144
  • Beğeniler 18 / 19
  • Ticaret 3, (%100)

onurak adlı üyeden alıntı

demantools adlı üyeden alıntı

Öncelikle sistem hayırlı olsun ve yukarıdaki öneriyi kesinlikle dikkate almalısın. Önerim konuyu kaldırman aksi halde cidden sorunlar yaşayabilirsin.

Arkadaşlar teşekkür ederim konuyu sileceğim.

Türkiye'nin en büyük Müzik Forumu!

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al