ciplakyazar - MrPolat - Storyman
Günaydın hocam
aslında bir konuda haklısınız evet bu tarz sistemler niye bize para kazandırsın ve ne kadar güvenli ayrıca somut olarak ne var.
1- bu sistem bitcoin borsasında bizim adımıza uğraşan ve bizim adımıza bitcoin borsasında oynayan bir firma ayrıca ilave olarak kendileride sürekli bitcoin kazıyorlar. 7 yıllık firma 3 yıldır aktif olarak devam ediyor ve 7. şubesini başka bir ülkede açtı.
2- bize niye para kazandırsın aslında bize kazandırmanın dışında kendileride kazanıyor örnek veriyorum 3 tl benden alığı para ile 6 tl kazanıp 1 tl sini kendisi alırken 2 tl sini bana veriyor aslında bir nevi para ile para kazanma mantığı
3- neden güvenli olsun yada çiftlik bank gibi neden batmasın. Evet haklısınız batabilir ancak benim hesabım şöyle internet güzel olsada tehlikeli bir yer ama ben 300 dolar yatırdım ana parama şimdi her ay bana ortalama 100 dolar ile 127 dolara arası kazanç sağlıyor eğer bu sistem batsa bile ben 300 dolar kaybetsem bile bana bu koymaz ağırda gelmez ama eğer batmaz ise ben zaten 3. ayın sonunda yatırdığım parayı kurtarmış oluyor sonrasında her ay yine düzenli olarak 100 dolar almaya devam ediyorum 100 dolarda TL cinsindan iyi para yapıyor açıkcası :)
deneme değecek kadar paranız varsa girin derim ama kaybedeğiniz ve sizi zorda bırakacak kadar bir para bu işe yatırmayınız çünkü innternette olan hiçbir yer güvenli değildir