Yıllar önce ben de Visual Basic 6 ile başlamıştım işe. Aynı bu programları yapmıştım. Hey gidi günler :)
Hocam yeni başladıysanız size tavsiyem, daha komplike yazılımlar için hemen kolları sıvamanız. Mesela, öncelikle telefon rehberi yapın, daha sonra da kütüphane yazılımı için ter dökün. Bunun için de muhakkak bir kitap edinin kendinize. Eminim ortaya güzel sonuçlar çıkacaktır ;)
Hocam yeni başladıysanız size tavsiyem, daha komplike yazılımlar için hemen kolları sıvamanız. Mesela, öncelikle telefon rehberi yapın, daha sonra da kütüphane yazılımı için ter dökün. Bunun için de muhakkak bir kitap edinin kendinize. Eminim ortaya güzel sonuçlar çıkacaktır ;)
Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim. Rehber olayı aklıma yattı hemen araştırmaya başlıyorum. Eğer yapabilirsem sizinle paylaşacağım.
Biraz büyük geldi, yeniden boyutlandırmak isteyince de kırpılıyor pencere. Ne kadar kolaylık sağlar bilinmez ancak yeni başlayan biri için gayet güzel. :)
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Yeni başladığım için internetten bulduğum kodlarla yetinebiliyorum ancak. :)