Mecanique adlı üyeden alıntı

Bir sitenin istatistiklerine erişebilecek kadar bilgim yok.. Hayat felsefem hep hiç bir şey bilmediğime dairdir.. Ben haber sitesine sahibim.. Allah'a şükür kazandırıyor ve çalışan insanlar da çokça kazanıyor. Zoruma bir şey gitmedi sadece belirlediğin işlerin reklamcısı gibi konuştun. Sen ne kadar kazandığını gösterdin ya bende insanlar adsense falan kırıntısını alıyorsunuz demene istinaden anlık istatistiklerimi yayınladım. Gayri resmi iş yapmıyoruz genç emin olabilirsin.. Vergimizi de seve seve ödüyoruz zaten alırlar yanımıza bırakmazlar..

Sen sadece o sektöre odaklanarak bir konu açman o sektörün de reklamını yapman düşündürücü.. Hani herkes yer de yıllarca bu işle uğraşanlar sana inanmaz..

Kibir kısmına tekrar dönecek olursak demişsin ya su kadar bu kadar kazanıyorum kazandığın senin olsun fırsat sunmussun buna sozum yok zaten ancak bizler kendimiz dışında da ekmek kazandırıyoruz sen kıme ekmek kazandırdın?

Şunu şunu söyle söyle yap demek ile olmuyor fiili icraat gerek.. Birilerine hayrın dokunsun sonra konusalım.. Burada fikir vermen cok bir hayr sağlamaz..

Biraz da yaşının daha genç olmasına yoruyorum düşüncelerini..

Saygı duy kaygın olmasın genç...


Diğer yorumlarınıza hiçbir yorum yapmayacağım, çünkü ne siz beni anlıyorsunuz ne ben sizi. Sadece şu yorumunuza bir cevap ekleyip, sizinle tartışmayı bırakacağım çünkü tartışmayı seven bir insan değilim.

İsmini verdiğim uygulamalar Dünya’da Milyonlarca indirilmesi olan, en çok indirilmesi olan uygulamalar ve bu uygulamalar sadece Türkiye’ye hitap etmiyor, Milyonlarca indirilmesi olan uygulamalar da her zaman bir ekmek kapısı döner, ve bende bu uygulamalarda ki sektörel azınlıktan bahsettim. Şuanda gayet iyi kazançlar elde edildiğini anlattım bu bir fikirdir.

Benim kimseye fayda sağlamadığı mı, veya benim sayemde kimseye yarar sağlamadığı mı beyan etmişsiniz üzücü, ben bu foruma 9 senedir üyeyim. 9 senedir açtığım konulara bakarsanız hep insanları aydınlatıcı fikir verici ve Bilgi dolu paylaşımlardır. İddaa ediyorum ki, bu kadar Bilgi verici paylaşımı bu forumda benden başka bir kişi daha açmamıştır. Araştırıp yazsanız sizin için daha iyi olur. Bir kaç arkadaşta o kadar uzun yazımdan taka taka meblağ mevlağ Mevla’ya takmışlar ne farketti? TDK’yı mı bozduk, TDK sayemde öldü mü? Altı üstü bir kelimeden dolayı, seni karalayacak birçok insan vardır, işte bunlarda TDK koruyucuları 😂 Ama buda bir eleştiridir, teşekkür ederim.

İyi forumlar. 😊