Şu forumda o kadar çok ön yargılı insan var ki. Öncelikle konuyu açan arkadaşı tanıyorum uzun yıllardır bu forumda profil resminden hatırladım zaten direk. Konuyu açtığı için teşekkür ederim.

Sonuna kadar haklı eğer bu işi ben hobi olarak yapmıyor olsaydım kesinlikle söylediği alanlara yönelirdim. Bahsettiği diğer sektörleri denedim çöp ibaresi zorunuza gitmiş olabilir fakat yeni başlayanlar için çöp zaten bu işi almış başını götürmüş insanlar var bahsetmek istediği şeyde o.

Yeni sektörler varken niye onlardan başlasınlar ki konu zaten yıllardır bu işi yapanlar için değil bir kere onu anlamamışsınız siz. İstatistik paylaşımı yapanlar olmuş yada yıllardır haber sitelerine makale yazarlığı yapanlar, konu siz değilsiniz ki siz düzeni oturtmuşsunuz zaten sizden başkasına pay düşmez siz yiyorsunuz pastayı.

Adam burada yeni bir sektör arayışı olanlar için yada bu sektörlerde var deneyin demek için yazmış, her şeyi kendi istediğiniz şekilde anlamayı seviyorsunuz. Çok uzatmayacağım, insanlar deneyimlerinden bahsederken dinleyin ve teşekkür edin uygulamak yada uygulamamak size kalmış, o sizin sektöre çöp demiş siz kazanıyorsanız ne ala.. hemen sizin yaptığınız işi karalıyor moduna girmeyin !