Korkma birşey yapamazlar bir aralar burda çok değerli hosting firması vardı yok böyle iyi yok şöyle iyi falan filan diye reklamını yaptılar, lakin firma bir gece tüm verileri çöp etti başladım bende şikayete ardından gece yarısı beni arayıp küfür ettiler sinirlenirimi bozdular, ardından yok mahkemeye vericez yok tazminat açıcaz diye herşeyi saydırdılar, sonuç hiçbirşey o zaman dedimki türk firmaları ile iş yapıcaksan çok dikkat etmen gerekli, şirketin patronu arayıp şikayet var'dan şikayete kaldır diye tehdit ediyor, :) komik adamlar sonuç hiçbirşey
o firma hala iş yapıyor sahibi tam bir zavallı müşteriyi ben kazandırdım desem yeridir, lakin res çekti bir gecede bize partner firmaydık para görünce herkesin kalkıyor :) benim hikayede böyleydi işte
sonuç olarak
korkma kolay değil o kadar
edit:
Bir firma canlı destek'den küfür ediyorsa firma değildir! o bireysel adı altında şirket gibi olabilir görünüm yani, ltd a.ş firmalar kayıt tutar konuşma vb canlı destek veriler silinmez! admin tarafından kontrol edilir, hizmet kalitesi gereği hosting firmasında çalıştım a.ş ve ltd iki firmada'da böyleydi
şikayet var linki iletebilirseniz incelemek isterim,