-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
SEO - Software
-
-
Ad Soyad
R** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz gibi Türkiye Sigorta adı altında bir çok sigorta şirketi birleşti. Şuan 5.70 civarlarında geleceğe yatırım için yüklü almayı düşünüyorum. Fikri olan var mı? YTD.
1 kişi bu mesajı beğendi.
“İşinizi güzel yapın; Allah işini güzel yapanları sever” -HZ.Muhammed
Gokbel
WM Aracı
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
G** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
tavsiye etmem, varlık fonuna aktarmak için birleştirdiler ve bu şirketler teminat gösterilip dışarıdan borç alınacak. (artık ülkeye güven kalmadığından yurt dışında ki finans kuruluşları böyle teminatlar talep ediyor)
halk vakıf ve ziraat birleştirildi ve halk bankın amerika'dan da bir ceza almak ihtimali var bu reza zarrab meselesinden, bu da etkiler bu hisseyi.
uzun vadede yatırım için şimdi zamanı değil kışı bekle derim, 2021'in 2. veya 3. ayı gibi uzun vade için uygun zaman.
2 kişi bu mesajı beğendi.
DeepX
PM ile ulaşın
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben cuma 1500 lot aldım. Grafiği çok iyi duruyor.
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Bende Cuma günü Fener ve Galata hisselerini aldım ...
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
BES'e tamamen çökecekler.Ayrıca korona 2.dalga yüklü geleceği için bist çok riskli derim
Gokbel adlı üyeden alıntı
tavsiye etmem, varlık fonuna aktarmak için birleştirdiler ve bu şirketler teminat gösterilip dışarıdan borç alınacak. (artık ülkeye güven kalmadığından yurt dışında ki finans kuruluşları böyle teminatlar talep ediyor)
halk vakıf ve ziraat birleştirildi ve halk bankın amerika'dan da bir ceza almak ihtimali var bu reza zarrab meselesinden, bu da etkiler bu hisseyi.
uzun vadede yatırım için şimdi zamanı değil kışı bekle derim, 2021'in 2. veya 3. ayı gibi uzun vade için uygun zaman.
Android uygulamalarınız yazılır,Reskin yapılır,Adwords Yönetimi,Seo.E-ticaret Profesyonel hizmet.