web sitesini inceledim. Fakat bana kurumsal bir firma gibi gelmedi. Site dili ingilizce dünyaya açılmak için güzel tasarlanmış. Fakat hakkımızda sayfasını google translate ile türkçeleştirdiğimde ingilizce metinde yazılı "Project Umuly is being financed by Umuly Software Technologies headquartered in Corum - Turkey."(Umuly Projesi, merkezi Çorum - Türkiye'de bulunan Umuly Yazılım Teknolojileri tarafından finanse edilmektedir.) yazmıyor küçük bir kod hilesi olduğunu düşündürdü bana.
ikinci olarak umuly yazılım teknolojilerini google üzerinden arattığımda saece 17 takipçisi olan linkedin şirket sayfası gördüm 3 çalışanı olduğu göze çarpıyor ve Çorum, Organize Sanayi Tesisleri Teknokent İdare Binasını adres olarak gösteriyor.
açık olmak gerekirse bana güven vermedi. Çünkü şirket profilini göremiyorum. adres ve telefonunu göremiyorum.
güzel düşünülmüş bir proje hemde yerli takdire değer birşey gururda duydum. fakat şirket ile ilgili bilgilerin olması şart.
şahsi fikrimdir gördüğümü araştırdığımı yazdım. eksik ya da gözden kaçırdığım noktalar olabilir. detaylı araştırma ile farklı bilgilere ulaşılabilir belki.