İlanı ve referansları gördükten sonra whatsapp üzerinden iletişime geçtim.
Konuları içerisinde yer almasını istediğim alt başlıkları hatta örnekleri açıklamaları ile verdim,çok fazla detaylandırıp kendi düşünceme göre makalelerin şekillenmesini istemediğim yazar ekibinin kendi özgün yazıları olsun diye çok detaya boğmadım, kendileri hızlıca makaleleri teslim ettiler ama büyük hayal kırıklığına uğradım.

Öncelikle bir konu başlığında yer alan ürün hakkında ürünle alakası olmayan şekilde hiç bakmadan yazmışlar (ürünü refere etmeme rağmen)
Daha sonra sağolsunlar revize ettiler tam 3 defa ama yine hataları vardı. Daha fazla zaman kaybetmemek adına kerhen teslim aldım.

Makalelerin genel durumu hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler için altta maddeler halinde veriyorum, bazılarına uyabilir bazıları daha fazla beklenti içinde olabilir ona göre değerlendirirsiniz:

- Bir çok makalede anlam bütünlüğü yok, konunun başlangıç gelişme sonuç bölümlerini iyi ayarlayamıyorlar; aynı paragraf içinde konun derinlğine girip yüzeysel çıkabiliyorlar.
- Makaleyi oluşturan cümleler çoğu zaman birbirinden kopuk. İki cümle arasında ilişki kuramıyorsunuz.
- Cümleler çok kısa ve kullanılan tek noktalama işareti "nokta işareti" herhangi bi virgül ile bağlama veya ayrıma çok yok. Okurken kesik kesik okuyorsunuz.
- Cümleler genellikle anlamsız, okudugunuzda kendinize ben bu makaleden ne anladım diye sorduğunuz cevabını muhtemelen alamayacaksınız.

Arkadaş iyi niyetli ona lafım yok ama konu başlığında yer alan ibareler,i referanslara bakarak çok büyük hayal kırıklığına uğradığımı söylemliyim çünkü ben de makale nasıl yazılır nasıl olmalıdır bilen birisiyim, sonuçta az çok her neyse para veriliyor.