zer
cakmakenes.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Eğer gözlerinin çok yorulduğunu düşünür ve ona odaklanırsan, 20 tane monitör de değiştirsen durum aynı olacaktır. Doğrudur, gözlere zararı olabilir. Ama sen bunun böyle olmadığını düşünürsen -ki bunu bilgisayarın başında zaman geçirdiğin için en azından düşün diyorum- pek sorun olmayacaktır. Bende aynı sorunu yaşıyorum ama gözlerimin pek ağrımadığını düşünüyorum :) Unutma, bilinçaltına neyi gönderirsen onu yaşarsın. Gözlerim çok ağrıyor dersen ağrır, bilgisayar gözlerime pek etki etmiyor dersen ağrımaz.
Ve şu da bir gerçek ki; hastalıkların çoğu psikolojiktir :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
lbrk
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şimdi gözünüzde problem varsa, kesinlikle göz doktoruna başvurun. Biraz sıradan oldu ama bende miyop ve astigmat var. Şuan için çok fazla etkilemiyor olsa da gözlük aldığında oh be diyeceksin. (yada bir fark yok diyebilirsin, gözündeki sorunu açıklamamışsın :) )Ayrıca gözlük takmak kötü bir şey değil, güzel gözüken ve yüzüne uyan, sıkmayan acıtmayan bir çerçeve tamamdır. Bir süre sonra zaten gözünde olduğunu unutuyorsun. Ayrıca filtreli camları doktor vermese bile gözlükçüye danışabilirsiniz. Sağlık forumuna döndü :)
1 kişi bu mesajı beğendi.