lostyazilim
tr.link

Bilgisayar ve Monitör Tercihi

3 Mesajlar 881 Okunma
lstbozum
tr.link

UNKEF UNKEF WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ARGE
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 2422
  • Beğeniler 995 / 744
  • Ticaret 17, (%100)
Selamlar. Sizlere alacağım bir laptop ve monitör hakkında danışmak istiyorum.

Aşağıdaki laptoplardan hangini seçerdiniz veya o fiyatlarda daha iyisi budur diyebileceğiniz var mı? Ayrıca monitör için de geçerli bu sorum. Teşekkürler

PREDATOR

OMEN

MONİTÖR

wmaraci
reklam

everyCode everyCode https://alikarahisar.com Kullanıcı
  • Üyelik 10.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Yazılım Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 292
  • Beğeniler 25 / 94
  • Ticaret 1, (%100)
Burada monitör tercihi değil ama bilgisayar konusunda bir yorumda bulunayım. Donanım özellikleri birebir aynı, burada farkı bence ekran panel tipi belirler. Bundan dolayı da TN panel yerine IPS ekrana sahip olan omen tercih edilebilir.

Web -> https://alikarahisar.com

UNKEF UNKEF WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ARGE
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 2422
  • Beğeniler 995 / 744
  • Ticaret 17, (%100)

everyCode adlı üyeden alıntı

Burada monitör tercihi değil ama bilgisayar konusunda bir yorumda bulunayım. Donanım özellikleri birebir aynı, burada farkı bence ekran panel tipi belirler. Bundan dolayı da TN panel yerine IPS ekrana sahip olan omen tercih edilebilir.

Cevabınız için teşekkür ederim değerli hocam. Ben de ips almak istedim ve hp yetkilileriyle görüştüm ancak ben ekran boyutu olarak 17 istediğimden dolayı 17 yok ellerinde maalesef. Eğer omen 17 olsaydı sırf ips olduğu için onu alacaktım ancak şimdi ips 15 veya tn 17 arasında kaldım. Tn de kötülenmiyor aslında hatta oyuncuların platformlarında dahi ips yerine tn seçtiklerini gördüm. Fiyat olarak ise inanılmaz düşüş yapmışlar şu anda. Vatan aynı marka ve özellikteki bilgisayarları halen 19+ bin tl den satıyor ve ilginç ki insanlar alıyor...

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al