AzveNet Saçma yorumunuz için öncelikli olarak teşekkür ederim. Sistemde her LTC adresine yalnızca 0.00025 LTC ödüyor ve sistemde sınırsız bir şekilde LTC adresi ile para kazanabilme olayı var. Yani 1K LTC cüzdan kodu ile 90 ile 100 TL arası çok rahat bir şekilde çekilebilir ve aynı LTC cüzdan kodlarından ise yine her gün ödeme alınabiliyor.
Köylü kurnazlığına girecek bir adam değilim dostum, WMAracına üyelik tarihim 12 Nisan 2016 ve ticaretim 23, sizin ise üyelik tarihiniz 13 Haziran 2019 ve ticaretiniz henüz 0 ticaretiniz var. ************** bir kişi olmuş olsaydım WMAracı üyeliğimi riske atmazdım.
Şuan burada çakal olan kişi ise sizsiniz göya beni al aşağı edip sistemi bedavaya alma derdindesiniz.
Rakamı 500 TL'den 100 TL çekme amacıma gelince, henüz WMAracı içi bu sistem ile alakalı olarak referansım olmadığından ötürüdür. Haliyle bu sebepten ötürüde 500 TL'den 100 TL çektim ve kimseyi de alması hususunda ZORLAMIYORUM!
Size şu saatten sonra sistem için 10 bin TL dahi verseniz asla satışını yapmam.
Herkese iyi ticaretler.
NOT: Ticaret içeriğimi baltalamaya devam edecek nitelikle yorum yazmaya devam edecekseniz, şikayet konusu açmaktan da çekinmeyeceğimi bildirmek isterim!