lostyazilim
tr.link

Günlük 100 - 200 TL Arası Para Kazanma Kiti

41 Mesajlar 5.390 Okunma
lstbozum
tr.link

asistan87 asistan87 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.05.2019
  • Yaş/Cinsiyet 37 / K
  • Meslek yönetici asistanı
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 300
  • Beğeniler 70 / 76
  • Ticaret 4, (%100)

enrythink adlı üyeden alıntı

AzveNet Saçma yorumunuz için öncelikli olarak teşekkür ederim. Sistemde her LTC adresine yalnızca 0.00025 LTC ödüyor ve sistemde sınırsız bir şekilde LTC adresi ile para kazanabilme olayı var. Yani 1K LTC cüzdan kodu ile 90 ile 100 TL arası çok rahat bir şekilde çekilebilir ve aynı LTC cüzdan kodlarından ise yine her gün ödeme alınabiliyor.

Köylü kurnazlığına girecek bir adam değilim dostum, WMAracına üyelik tarihim 12 Nisan 2016 ve ticaretim 23, sizin ise üyelik tarihiniz 13 Haziran 2019 ve ticaretiniz henüz 0 ticaretiniz var. ************** bir kişi olmuş olsaydım WMAracı üyeliğimi riske atmazdım.

Şuan burada çakal olan kişi ise sizsiniz göya beni al aşağı edip sistemi bedavaya alma derdindesiniz.

Rakamı 500 TL'den 100 TL çekme amacıma gelince, henüz WMAracı içi bu sistem ile alakalı olarak referansım olmadığından ötürüdür. Haliyle bu sebepten ötürüde 500 TL'den 100 TL çektim ve kimseyi de alması hususunda ZORLAMIYORUM!

Size şu saatten sonra sistem için 10 bin TL dahi verseniz asla satışını yapmam.

Herkese iyi ticaretler.

NOT: Ticaret içeriğimi baltalamaya devam edecek nitelikle yorum yazmaya devam edecekseniz, şikayet konusu açmaktan da çekinmeyeceğimi bildirmek isterim!

gerçekten boş bir konu yok işe yarıyor dersenizde lütfen 100 200 tllik kanıtlarınızı ekleyin 0.08 tl ile kimseyi kandıramassınız diğer forumlardada sattığınız kişiler varsa lütfen olumlu yorumlarınıda ekleyin ve bizi susturun koin piyasasını azçok bildiğim için bu iddianız yalandan öteye gidemez bu forum çok saygındır lütfen ona göre davranın amacımız konu baltalamak değil sadece iddianızın mümkün olmadığını bende piyasayı az çok bilende bilir siz anca hiç bilgisi olmayanın dikkatini çekebilirsiniz onuda kandırmış olursunuz lütfen bunu yapmayın evet para kazanıldığı kesin fakat sizin iddia ettiğiniz rakam İMKANSIZ ha 5 10 pc 20 30 saat uğraş belki mümkün olur onun dışında tekrar ediyorum İMKANSIZ
AzveNet

kişi bu mesajı beğendi.

https://r.adbtc.top/527427
coinpayu.com/?r=ceysa09
wmaraci
reklam

enrythink enrythink Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 755
  • Beğeniler 32 / 56
  • Ticaret 39, (%92)
asistan87 Olay mining sistemi hocam her bir ltc cüzdan koduna maksimum 0.00025 LTC ödüyor ve sizin yapacağınız işlem ise sürekli olarak yeni ltc cüzdan kodu ile sisteme kayıt olma. Her gün ise o cüzdan kodları ile sisteme giriş yaparak 0,00025 LTC'nizi çekmek. 0,00025 LTC ise 1000 adet LTC cüzdan koduna 0,25 LTC tekabül ediyor, bu da şuan ki LTC fiyat değeri ile 94,31 TL ediyor. Tabi bu rakam LTC'nin yükselmesine ya da düşmesine bağlı olarak değişebiliyor. 1000 adet LTC cüzdandan daha fazlası basılabilir mi?, evet basılabilir ancak bu da sizin zamanınıza kalmış.

Bana gelince, ben başka işlerle uğraştığımdan ötürü zamanım olmadığı için 1000 adet LTC cüzdan kodunun 0,00025 kazancını çekemiyorum ve bu yüzden de sistemin ne olduğunu satmaya karar verdim.

Sistem ile alakalı daha da açık bir şey anlatamam.

Kimseninde kafasına silah dayamıyorum, gel sistemi öğreteyim diye.

Winesinder Winesinder WM Aracı Telefon Onaysız
  • Üyelik 09.12.2019
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Çalışmıyorum
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** U**
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Bu kiti biliyorum günlük 100 - 200tl kazanmak doğru ama hayatsız bir insansanız :D

PhpMania PhpMania WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Proğramcı
  • Konum Kastamonu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 85
  • Beğeniler 11 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
enrythink başka türlü manaya geldiyse gerçekten özür dilerim. Forum falan konusu değil. Gerçekte neyse insan forumda da öyle olmalı.

Şöyle yapsan sorun olmaz : Tam olarak anlatırsın. Bir bakarız. Uygunsa bir köşesinden tutarız. 100 TL verdikten sonra 100 tl yi geri almaya uğraşmayı düşünmek yanlış. 1 TL de aynı 1000 TL de aynı bu konuda.

Zaten 100 TL ye yapılacak bir sürü iş halen var. Alternatif olur mu diye bakmamız lazım.
Konu baltalamıyorum. Apaçık nedir anlatmadın. Ben de bi soğuk espri yaptım. :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 02.05.2019
  • Yaş/Cinsiyet 37 / K
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 300
  • Beğeniler 70 / 76
  • Ticaret 4, (%100)

Winesinder adlı üyeden alıntı

Bu kiti biliyorum günlük 100 - 200tl kazanmak doğru ama hayatsız bir insansanız :D

ortalama kaç saat hayatsız kalınması gerekiyor
AzveNet

kişi bu mesajı beğendi.

coinpayu.com/?r=ceysa09

Winesinder Winesinder WM Aracı Telefon Onaysız
  • Üyelik 09.12.2019
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Çalışmıyorum
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** U**
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
asistan87 neredeyse tüm gün diyebilirim :D

• Üyelik 02.05.2019
  • Yaş/Cinsiyet 37 / K
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 300
  • Beğeniler 70 / 76
  • Ticaret 4, (%100)
sizce 100 tl karşılığı almaya değer mi

coinpayu.com/?r=ceysa09

AzveNet AzveNet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.06.2019
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 367
  • Beğeniler 69 / 147
  • Ticaret 0, (%0)

enrythink adlı üyeden alıntı

AzveNet Saçma yorumunuz için öncelikli olarak teşekkür ederim. Sistemde her LTC adresine yalnızca 0.00025 LTC ödüyor ve sistemde sınırsız bir şekilde LTC adresi ile para kazanabilme olayı var. Yani 1K LTC cüzdan kodu ile 90 ile 100 TL arası çok rahat bir şekilde çekilebilir ve aynı LTC cüzdan kodlarından ise yine her gün ödeme alınabiliyor.

Köylü kurnazlığına girecek bir adam değilim dostum, WMAracına üyelik tarihim 12 Nisan 2016 ve ticaretim 23, sizin ise üyelik tarihiniz 13 Haziran 2019 ve ticaretiniz henüz 0 ticaretiniz var. ************** bir kişi olmuş olsaydım WMAracı üyeliğimi riske atmazdım.

Şuan burada çakal olan kişi ise sizsiniz göya beni al aşağı edip sistemi bedavaya alma derdindesiniz.

Rakamı 500 TL'den 100 TL çekme amacıma gelince, henüz WMAracı içi bu sistem ile alakalı olarak referansım olmadığından ötürüdür. Haliyle bu sebepten ötürüde 500 TL'den 100 TL çektim ve kimseyi de alması hususunda ZORLAMIYORUM!

Size şu saatten sonra sistem için 10 bin TL dahi verseniz asla satışını yapmam.

Herkese iyi ticaretler.

NOT: Ticaret içeriğimi baltalamaya devam edecek nitelikle yorum yazmaya devam edecekseniz, şikayet konusu açmaktan da çekinmeyeceğimi bildirmek isterim!

Allahım bana Kripto para öğretecek az sonra :)))

yahu ben ne yapayım senin yöntemciğini :) bu yöntem bile değil ki. bu sadece tem :)

bu bahsettiğin sistemler zibil gibi zaten nette. neden sana para vereyim ki :)

0,008ltc için bu kadar uğraşılır mı :)

e be uyanık...
az bi hesap yap bakalım. 8-9 saat uğraşınca diyorsun. 1k ltc adresi diyorsun.

hadi hesap yapalım;
1k ltc adres oluşturma "dikkat et sadece adres oluşturma" 10saniyeden 20saniyede diğer işlemlere gereken "minimum süreyi" söylüyorum. yani kopyala yapıştır yapıp en fazla bir input doldurduğunu farzediyorum yani. 30 saniye eder. topla 30.000 saniye. yani nerdeyse 8,5 saat.

ee nerde kaldı bunun mantığı?ki bu süreleri hep minimum tuttum senin güzel hatırına :)

üyelik tarihime gelince... muhtemelen sen boynunda sulukla gezerken ben bu forumu okurdum. muhtemelende sen daha prima bez kullanırken internetteydim. ve dahada muhtemeli sen babanda dolaşırken ben bilgisayar kullanıyordum. ama üye olma ihtiyacı hissetmedim. olduğumdada birisine bir cevap vermek için oldum. ticaret gereğide zaten duymadım :)

buraya üye olmayanlar hayatta olmuyor mu :)
ne kadarda basit bi açı.. "bak düşünce bile demiyorum, bakış demiyorum..."

aç bi konularıma bak bişey satıp almak için mesajım varmı.

e ama bu kadar boş birinden fazla şey bekledim galiba...

bak bak bana 10.000 de verse satmazmış :D 1tl desende almam ki zaten :)

yav bak çok üzüldüm şimdi ağlıycam...

wmaracı üyeliğini riske atmazmış bak bak bak... dilide pürüzlüdür bu arkadaşın.
niye buranın üyeliğini alınca abd vatandaşı olup 1 yıl sonra 1 milyon dolarınmı olacakta riske atmıycakmışsın?

Hadi güzel kardeşim git kumdan kale yap sen. oralarda etrafındakilere yedirirsin bunları bana değil.

almak isteyen zaten alır.
ama bi bak bakalım anlattığının mantığı varmı?
sanırsın her saniye 0,008ltc alacak :)
intranet 110682

kişi bu mesajı beğendi.

İmkansız olduğunu düşünürsen hiç birşey başaramazsın.

AzveNet AzveNet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.06.2019
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 367
  • Beğeniler 69 / 147
  • Ticaret 0, (%0)

asistan87 adlı üyeden alıntı

ortalama kaç saat hayatsız kalınması gerekiyor

yukarıda en imkansız minimum süreleri verdim :)

her hesaba 30 saniye ayırsanız 8,5 saat eder. ki 30 saniyede yapmanızda biraz farklı bi durum :)

ayrıca 1000 hesapla hiç yapamazsınız. hepimiz biliyoruz ki bir sistem yazarken ilk önce hilenin önüne geçmeye çalışırız. en basit ip kontrolü yaparız. bu sistemlerde size kısa süre sonra o kadar hesap için ödeme yapmayı keser.

İmkansız olduğunu düşünürsen hiç birşey başaramazsın.

enrythink enrythink Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 755
  • Beğeniler 32 / 56
  • Ticaret 39, (%92)
AzveNet ,

Dostum o halde girersin bir fabrikaya 2500 TL'ye günlük 10 saat çalışıp, haftada bir gün tatilini yaparsın, sana kolay gelsin.

Benim anlatacağım sistem 2018 yılından belli aktif bir şekilde işleyen bir sistem. Tabi ki sonsuza dek kalacak diye bir şey yok, ancak sizin bana ödeyeceğiniz parayı 1 ay içinde rahat bir biçimde çıkarabileceğiniz bir sistem.

" Uyanık " şu, bu bilmem ne tabirleri nedir? ulan ben senin babanın oğlu muyum?, kaldı ki babamın oğlu dahi bana bu tabirleri kullanamaz, dostum eğer konuma bir daha yorum yazar isen seni şikayet etmek durumunda kalacağım.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al