metinoz adlı üyeden alıntı

1 adet uzman paket çalışması alındı, sağolsun tüm sorularıma sabırla cevap verdi ve yardımcı oldu. 4. kez backlink çalışması alıyorum hepsini farklı kişilerden aldım 1 ay sonra sonuçları yazacağım.

Yaklaşık 2 yıl üzerine değerlendirme yazısı yazacağım. Sebebi şu ki bu kadar etkili fayda gördüğüm backlink paketini nereden aldım diye ***’da da Wm aracındada tüm mesajlarıma bakıp buldum. Bulunca gördüm ki bir değerlendirme mesajı atmamışım.

Öncelikle kendisine teşekkür ediyorum. 3 yıldır yayın yapıyoruz uzman paketten aldığımız verimi aldığım paket olmadı. Anahtar kelimeler sosyal devlet, akademik makaleler ve ales nedir gibi rekabetin üst düzey olduğu kelimelerdi. Çalışmadan 2-3 ay sonra hepsinde ilk sayfaya girdik. 1.5 yıldır da ilk sayfadayız. Bu vesileyle teşekkür ediyorum. Yakın zamanda yeni siparişlerde vereceğiz inşallah.

Tavsiyem benim gibi tezcanlı olup 1 ay içinde sonuç beklemeyin. Bu büyüklükteki bir backlink çalışmasında backlinkler indexlendikçe dalgalanmalar oluyor. Uzun süre 40-50 bandında kalıyorsunuz. Önemli olan sonuç!