-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Şimdi konu açtınız ya, yine herkes başka bir şey söyleyecek. Bence dünyada ki tüm sosyal medyalarda paylaşım yapmalısınız. Elbette reddit'te önemlilerden biri. Ama reddit'te game bölümünde url ile link paylaşımı yapamazsınız, premium üye değilseniz yasak bu almıyor anında siliyor. Sadece kendi profilinizde paylaşım var bu da zararı olmaz, ama hiç bir yararı olmaz. Evet sadece sosyal medyadan hit geldiği için benim adsensem 6 ay ceza yedi. Ama açıldı yine yapıyorum. Google bizleri ilk sayfaya almadığı sürece, tek çaremiz sosyal medyadan gelecek hit. Bence bu konuda en iyiler facebook, pinterest, twitter. Bu üçü çok önemli. İnstagram bence site hit'i için tamamen boşa kürek. Bir paylaşım yapın bazen 5.000 beğeni gelir, ama url ye tıklayıp siteye girmezler sosyal medya adil değil. Örneğin benim 500 bin takipçili twitter hesabım vardı retweet ve beğen sayısı 1.000 in altına düşmüyordu, ama dediğim gibi tıklayıp site ziyareti yapmıyorlardı. Buna benzer bir çok sebepten dolayı size cevap verebilecek biri yok. Ama olur ya çok ilgi çekici post lar yapıp, tıklamayan bin pişman vs gibi sloganlarla çekebilirseniz hiti ne mutlu size.
2 kişi bu mesajı beğendi.