Bireysel hesabın ticari amaçla kullanılması bankacılık sektöründe suçtur. Bir ödeme kuruluşu olarak, bunu es geçmeniz ve müşterilerinize bireysel hesaptan ödeme yapmanız iki taraf için de çok riskli. Sisteminizi kullanan satıcılar, para gönderimi yaptığınız bireysel hesabın güvenilirliğinden nasıl emin olacak ? Ne malum kara para aklanan hesapların kullanılmadığı ?


1.si 1 milyon TL ile değil, 150.000TL sermaye ile kurulmuş bir şirketsiniz. 600.000TL sermayeye erişeceğinizi de 24 ay sürede erişeceğinizi taahhüt etmişsiniz. Yani şirketinizin sermayesi 24 ay sonra 600.000TL olacak diye vaad etmişsiniz. Bu da zorunlu değil zaten. Sermayeniz sadece 150.000TL.

https://hizliresim.com/yQvFDW

2.si yukarı da açıklama yapmışsınız Nesrin Hanım, Nesrin Ö. ismiyle ve altında da "Müşteri İlişkileri Yön. Yrd." yazıyor. Yönetici yardımcısı yani yetkilisi. Nesrin Hanım siz şirketin en büyük hissedarı olabilir misiniz ?

https://hizliresim.com/toCuJP

Çok güzel bir girişim, inanın benim de hayalim, uzun zamandır uğraşıyorum. İnşallah çok başarılı olursunuz. Ama lütfen şeffaf olun. Şeffaf olun ki, güven verin... Elinizde olandan utanmayın, utanmayın diyorum çünkü eğer utanmadan bunu yapıyorsanız, daha ciddi bir durum çünkü **************lık şüphesi uyandırıyor.

Sermayeniz 150.000TL olabilir, siz bir ödeme kuruluşu değilsiniz, siz aracı firmasınız sermayenizden utanılacak bir şey yok.

İş kollarınızda da, elektronik ortamda para transferiyle ilgili ya da ödeme sistemleriyle ilgili bir ifade bulunmuyor ne yazık ki.

Bu kadar şeyin üst üste gelmesi, ve ödemelerin bireysel hesaptan yapılıyor olması biraz kafa karıştırıcı, üzgünüm :(

Şirketin ticaret sicil gazetesine www.ticaretsicil.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz arkadaşlar.