Ben firma yetkilisi değilim. Sizler gibi bir reklam yayıncısıyım. Düzenli olarak edindiğim bilgileri size aktarıyorum. Şu an da bildiğim kadarıyla herkes ödemesini almaya başladı.
Şayet ödemenizi almadıysanız ve firmanın ************** olduğuna eminseniz lütfen bize de ispat edin bizimde canımız yanmasın.
İspat edemiyorsanız da mesajınızı düzenleyin lütfen.
Şayet ödemenizi almadıysanız ve firmanın ************** olduğuna eminseniz lütfen bize de ispat edin bizimde canımız yanmasın.
İspat edemiyorsanız da mesajınızı düzenleyin lütfen.
Bu kanıya nereden vardınız. ispat ederseniz bizde bilgi sahibi oluruz. Zira sadece **************dır diye lekelemek çok kolaydır. İspat edemiyorsanız lütfen yorumlarınızdaki ifadelerinizi düzenleyin.
Konuda güncelleme ve son durum bilgilendirmesi yaptım. İlgilenen arkadaşların okumasını rica ederim.
Konuda güncelleme ve son durum bilgilendirmesi yaptım. İlgilenen arkadaşların okumasını rica ederim.
https://wmaraci.com/forum/sikayetim-var/umuly-firmasi-kazanclarimi-sildi-652052.html buyur konuyu inceleyebilirsin bizzat benim başıma geldi. Her geçen gün kazançlar silinmeye ve çekilebilir tutarımın kazancımla alakasız olması devam etmekte.