-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyi geceler,
Akşam saatlerinde bir blog yazısı yayınladım. Henüz hiçbir yerden paylaşmamıştım. Aradan birkaç dakika geçince Analytics'teki Gerçek Zamanlı kısmında bir ziyaretçi gördüm, henüz yepyeni yazının sayfasındaydı. İşin garibi, trafik kaynağı Facebook'tu. Dediğim gibi, hiçbir sosyal ağ sitesinden paylaşmamıştım. Yer olarak ise Yandex Metrica'da ABD Texas yazıyor.
Blogger kullanıyorum. İki gün önce Sora Templates'ten ücretsiz bir tema yüklemiştim. Birçok kişi buradan indiriyor zaten. Güvenilir zannediyorum. Forumda bir üye, bazı temaların içinde illegal kod olabileceğinden bahsetmişti. Yani sitenin şifresini bu yolla da ele geçirebilirlermiş. İçime bir kurt düştü. Acaba üst paragrafta sözünü ettiğim durumun sebebi böyle bir şey olabilir mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satın Alma
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Blogger'da hacklenme olayı falan yok o konuda rahat olun. Ancak tema içine kod gizlendiğini ben de duymuştum.
Ziyaretçi facebook üzerinden eksi bir yazınız aracılığıyla gelip, ardından son yazınıza göz atmış olamaz mı?
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ciplakyazar.com | Kişisel Blog ve Öyküler
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Çalışmıyor
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
%99.9 bot. bir şekilde linke ulaşmış. akla ilk gelen site haritasından linkin varlığından haberdar olduğu. belli araklıklarla site haritanız çeşitli botlar tarafından ziyaret edilir. bot değişiklik gördüğü an o linki ziyaret edebilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.