Aelf Enterprise (Kurumsal) v1.0.0 RC 1 Resmi Olarak Yayınlandı



16 Ekim'de Aelf Enterprise v1.0.0 RC 1 yayınlandı. Temel uygulamalar ve hizmetler için eksiksiz bir blok zinciri ekosistemi, geliştirme paketi ve geliştirici belgeleri içerir ve Aelf Enterprise V1.0.0 Önizleme 3'ün yükseltilmiş bir sürümüdür. Aelf Enterprise v1.0.0 RC 1; düğüm yönetimi, sözleşme uygulaması, yapılandırma sözleşmesi, performans, ölçeklenebilirlik ve kullanıcı deneyimi açısından optimize edilmiştir. Daha kapsamlı bir ticari blok zinciri çözümü ile bu sürüm; geliştiriciler için güvenli, istikrarlı ve verimli bir geliştirme ortamı sağlayabilir.

Ek olarak Aelf Enterprise v1.0.0 RC 1, başlangıç ​​yapmayı kolaylaştırarak geliştiricilerin kullanıcı deneyimine odaklanır. Ayrıca geliştiriciler için yeni erişim arayüzleri ekleyerek DApp (merkezi olmayan uygulama) geliştirmede kullanımı kolaylaştırır ve daha kullanıcı dostu bir deneyim sunar.

Aelf Enterprise v1.0.0 RC 1, kurumsal kullanıma hazır bir entegre blok zinciri çözümüdür. "Ana zincir + çok taraflı zincir yapısı", "küme" veri merkezi, paralel bilgi işlem sistemi, AEDPoS konsensüs ve çoklu yönetişim modeli, çeşitli uygulamaların blok zincir teknolojisi ile derinlemesine entegrasyonunu kolaylaştırabilir. Halka Açık/Genel Test Ağı kodu, Aelf Enterprise v1.0.0 RC 1'e yükseltildi ve Ana Ağın (Mainnet) başlatılması için gerekli tüm işlevler dağıtıldı. Test Ağı Blok Zinciri Gezginine (Explorer) ek olarak Android, iOS ve Test Ağı için test cüzdanı gibi destekleyici özellikler aynı anda yükseltilecektir.

Aelf Genel Test Ağı, Ana Ağ lansmanı için planlanan tüm işlevleri gerçekleştirmiştir. Aelf Enterprise v1.0.0 RC 1'e dayanarak topluluk kullanıcıları, şu anda Aelf’in Ana Ağının işlevsel modüllerini test edebilirler. Ayrıca, Aelf Genel Test Ağı sorunsuz çalışmaktadır. Aelf Enterprise 1.0.0 RC 1, yakın gelecekte kod denetleme sürümü olacaktır. Kod denetimi tamamlandıktan ve bulunan güvenlik açıkları giderildikten sonra Ana Ağ, Ana Ağ Lansmanı Yol Haritasına göre bu sürümle kademeli olarak başlatılacaktır.

â–‹ Aelf Enterprise (Kurumsal) v1.0.0 RC 1 Sistem Entegrasyonu

1. Aelf Enterprise
- Aelf v1.0.0 RC 1
- DevKit v1.0.0 RC 1

2. Aelf Harici Uygulamalar
- Aelf Blockchain Tarayıcı v0.4.1
- Aelf Tarayıcı Mysql eklentisi v1.0.0 RC 1
- Aelf Explorer (Gezgin) v1.0.0 RC 1
- Aelf Cüzdan v1.0.0 RC 1
- Aelf JS SDK v3.2.34
- Aelf-Bridge v0.0.9
- Nodejs v0.1.43'te Aelf CLI

3. Aelf Tarayıcı Uzantısı v1.1.3

â–‹ Yenilikler

1. Aelf Enterprise ile ilgili yenilikler

1.1 Aelf v1.0.0 RC 1


https://github.com/AElfProject/AElf

- Ağ katmanında düğüm yönetimi ve keşif optimize edildi.
- Sözleşme yürütme adım planı optimize edildi.
- Konfigürasyon sözleşmesi ayrıştırıldı ve optimize edildi.
- Sözleşme yürütmesi kısıtlama yönetimi eklendi.
- Web API'nin işlem sonucu hata bilgileri basitleştirildi.

1.2 Devkit v1.0.0 RC 1

- Aelf-boilerplate: https://github.com/AElfProject/aelf-boilerplate
- Geliştirici belgeleri: https://docs.aelf.io/

2. Aelf Harici Uygulamalar Güncellemesi

2.1 Aelf Tarayıcı Mysql eklentisi v1.0.0 RC 1


- Uyumluluk düzeltildi

2.2 Aelf explorer v1.0.0 RC 1

- Bazı hatalar düzeltildi
- Uzantı oturum açma mantığı ayarlandı

3. Aelf Tarayıcı Uzantısı v1.1.3

- Geliştiricilerin başlamalarını kolaylaştırmak için gereksiz izin işlemi kaldırıldı.
- Uzantıların DApp geliştirmesinde daha kullanıcı dostu bir deneyim sunmak için yeni kilit açma açılır penceresi eklendi.
- Geliştiricilerin yeni sürümleri alması için yeni arayüz eklendi.

Şu andan itibaren Aelf, Aelf Enterprise v1.0.0 RC 1'in çalıştırılmasına dayalı istisna durumları analiz etmeye odaklanacaktır. Aynı zamanda Aelf; sistem kararlılığı, performansı ve güvenliği konusunda derin ve sistematik araştırmalar gerçekleştirecektir. Ekip, heterojen çapraz zincir iletişimi ve ekonomik sistem tasarımlarını keşfetmeye devam edecektir.

Aelf Enterprise v1.0.0 RC 1, Aelf'in en son teknik güncellemelerinin ve Ana Ağın Ar-Ge başarılarının tam bir görüntüsüdür. Ana Ağ lansmanı Yol Haritasına uygun olarak Ana Ağ hazırlıkları devam etmektedir. Yakın gelecekte daha fazla ayrıntı yayınlanacaktır! Aelf; kullanıcılara yüksek performanslı, istikrarlı ve güvenilir blok zinciri altyapısı sağlayarak mükemmellik için çabalamaya devam edecektir.

KAYNAK: https://medium.com/aelfblockchain/aelf-enterprise-v1-0-0-rc-1-officially-released-93fa6c05e65c