Alıntı:
$cro. Size bugün yeni bir koin tanıtmak istiyorum. Kendi kredi kartı olan bir sistemden. Tabi ben twitter fenomeni ya da üstadı olmadığım için $cro bana odeme yapmadığından veya referans linkim olmadığından, herhangi bir gelir elde etmediğim için rahat rahat yazacağım.
2- 50 dolar yatır, 50 dolar da $cro size verecek böylece paranız 100 dolar olacak diyen fenomenler/ustadlar var. Havadan 2x yaptık gözüküyor. Bu ustaların yatırım yapın dediği yerleri isaretliyorum. Grafik üzerinde görelim.
3-$cro yesil olan dolar paritesi 0.10$ turuncu olan bitkoin paritesi. Şimdi siz 50 dolarlık aldığınızda 1 tanesi 0.10 iken şu anda 0.5 cent oldu. Dolar paritesi olarak %50 kaybettiniz. Eger dolar bazında değil, btc bazında aldi iseniz yine an itibariyle %50 kaybettiniz.
4-%50 zarara girdik ama $cro bize 50 dolarlik koin vermişti diyenler olabilir. O verdiği 50 dolarlik koini de $cro olarak verdiği için guncel değeri de 25$ dolara düştü. Burada yine bir parantez açmak gerekiyor, havadan varmis gibi gösterilen 50 doları verdi.
Ilk yatırdığınız 50$ doları gidip şu anda çekseniz büyük ihtimalle ( havadan gelen 50 dolar da yalan olacak) 25 dolar olarak geri atabilirsiniz.
6- 50 dolarınızı sadece bitkoyine yatirsa idiniz büyük ihtimalle su anda 100 dolar olacaktı, yani kabaca 2x. Eger tl den de dolara geçiş oldu ise %15 de oradan geçecekti. Hem de bu arada uygun alt alip yine %30 40 kazanç artacak idi.
7- sonuç olarak, 3 yerden gelir elde etti. cebine hem borsadan aldığı parayı koydu, elindeki koini tepeden size sattı, YouTube videosunu izlediniz, bir de oradan para kazandı. Tek taşla 3 kuş vurdu. Size de sinirstres yarattı. elinizdeki 50 dolarınıza da geçmiş olsun. 20 oldu