-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhabalar.
Dün elime güzel olduğunu düşündüğüm phpturkiye.org alan adı geçti.
Size sorum ise şu, böyle bir alan adı olan siteye girdiğiniz zaman nasıl bir site görmek isterdiniz?
Her türlü öneriye ve tavsiyeye açığım. Ufak da olsa bir fikir belirtirseniz çok sevinirim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
yalnız kalırım sanma, mutsuz olurum sanma
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şimdi ben kendimi PHP de geliştirmeye çalışan bir öğrenciyim :D Açıkçası böyle bir alan adında sadece PHP üzerine bir forum sitesi görmek güzel olur. Hem kendini geliştirmek isteyenlerin kendine bir şeyler katabileceği yada aldıkları hataları başkalarına sorabileceği bir platform.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Castollo57 yorumunuz için teşekkürler :) benim aklımda da böyle bir şey var ama alt dizin olarak blog sayfası da oluşturmayı da düşünüyorum. Gelecek diğer önerilere göre inşallah fikir olarak bir şeyler netleşecek kafamda :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Günceldir. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Mekatronik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
PHP ile alakalı bir şey öğrenmek istediğimde çok iyi yönlendirmeler yapılmış bir site görmek isterim. Yani aradığım bir konuya ulaşmak o kadar kolay olacak ki acaba buradan bakmasam mı diye düşünmeye fırsat vermeden o konuyu "şak" diye karşımda görmek isterim. Genelde her konuda böyle siteleri tercih ederim. Ama Türkiye'de ne kadar müşteriniz olabilir ki bu alanda merak ettim. Birincil hedefiniz gelir değilse iyi bir hayır işi sayılabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Bence forumdan kimse görmek istemez, kendi sitesi görülsün ister ;) tabii ki php ile ilgili Türkiyedeki konfereanslar, toplantılar, eğitimler vs duyurulabilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
3D Sanatçı
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
PHP eğitim sitesi olabilir. Forumla da desteklenebilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bilalylmz adlı üyeden alıntı
PHP ile alakalı bir şey öğrenmek istediğimde çok iyi yönlendirmeler yapılmış bir site görmek isterim. Yani aradığım bir konuya ulaşmak o kadar kolay olacak ki acaba buradan bakmasam mı diye düşünmeye fırsat vermeden o konuyu "şak" diye karşımda görmek isterim. Genelde her konuda böyle siteleri tercih ederim. Ama Türkiye'de ne kadar müşteriniz olabilir ki bu alanda merak ettim. Birincil hedefiniz gelir değilse iyi bir hayır işi sayılabilir.
Öneriniz için teşekkür ederim. Kendim de php üzerine yoğunlaşmak istediğim için hem kendim için hem de benim gibi php'ye ilgili kişilere kaynak olması için uğraşmak istiyorum. O yüzden pek bir gelir beklentim yok :)
selcuksofta adlı üyeden alıntı
Bence forumdan kimse görmek istemez, kendi sitesi görülsün ister ;) tabii ki php ile ilgili Türkiyedeki konfereanslar, toplantılar, eğitimler vs duyurulabilir
Öneriniz için teşekkürler, bunu da not aldım. :)
Öneriniz için teşekkür ederim :) Forumu da ekledim notlarıma, siteyi aktif edebilirsen büyük ihtimalle forumu da ekleyeceğim.
2 kişi bu mesajı beğendi.