-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / K
-
Meslek
Site Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
AdSense'den onay almak için organik hitin siteye sosyal medya ve direkt olarak gelen hitten daha mı fazla olması gerekiyor? Bugün 1 haftalık sürecin ardından politika ihlalleri bulundu dikkat edilmesi gerekiyor diyerek başvurum reddedildi. Benim şüphelendiğim iki konu var birisi resimler diğeri organik hit mevzusu.
AdSense siteler kısmında yazan tam metin:
Siteniz reklam göstermeye hazır değil
Sitenizde sitenizin henüz reklam göstermeye hazır olmadığı anlamına gelen bazı politika ihlalleri bulduk. Sitenizin AdSense Program Politikaları'na uyduğundan emin olun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
..
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam kopya içerik varsa hakkımızda iletişim kısımları yoksa kabul etmez hitle bir alakası yok
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.birkadin.org www.kampalanlarim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sitenizin ismini atın bakalım bi
1tutambilgi.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / K
-
Meslek
Site Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yanlış anlamayın lütfen ancak sitemi paylaşmak istemiyorum. Bana onay alamamam için olabilecek nedenleri söylerseniz ve tecrübelerinizi aktarırsanız sorunu tespit edip üstesinden gelebilirim diye düşünüyorum. Ayrıca AdSense'ye şimdiye kadar kaç kez başvuru yaptıysam 1 haftayı geçkin bekliyorum red mesajı öyle geliyor. Oysa forumda 1 günde cevaplanıp onay alanlar var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Onay ile alakası da olabilir diye tahmin ediyorum, ziiraa benim reklamlarım iki kez kısıtlandı organik hitim düşük diye, organik hit başta olmazsa reklamlar kısıtlanıyor.
Onayla da alakası vardır tabi. Hitin nereden geldiği artık çok önemli, google organik hitin artırılmasını istiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / K
-
Meslek
Site Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Onay alsında başta kısıtlasınlar hocam siteyi AdSense onayından sonra daha da özgünleştirebilir ve yatırım yapabilirim. Hitten ziyade başka etkenler olabilir mi diye şüpheliyim. Özellikle resimler telif hakkına girince onay vermiyolarmış. Resimleri yeniden boyutlandırıp efekt verip düzenledim ama Google Görseller'de aratınca resimin orjinalini Google bulup çıkartıyor. Bir çıkmazın içine girdim ve nasıl çıkacağımı bulamıyorum.