-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Backlink
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Eskiden burası o kadar çok aktifti ki, şimdi ayda ancak 1-2 tane satış oluyor, o da premium üyelik parasını ancak çıkartıyor...
***'da daha çok satılan hizmetlerimize buradan alıcı bulamıyoruz, sorun bende mi diye baktım fakat genel olarak aktiflik azalmış. Neden bu şekilde oldu, eski günlere geri dönme ümidiyle...
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkes bana burayı önerdi ama çok çözüm bulamadım haklısınız galiba yeni biriyim bende
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Ben kurumsal üyeyim yarım satte bir konuyu yukarı taşıyabilirim. Ama o kodar kimse yok ki, artık taşımıyorum. Heee elbet ömür boyu burada ve diğer forumlarda olacağız, ama artık her yerde en düşük üyelikleri satın alacağım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Biraz tasarımda gelişme olursa ve tüm konular ana ekranda görünse diğer forumlardaki gibi yani ticaret için ayrı sayfaya gerek kalmadan ve davetiyeli sistem gelse **************lığı önlemek için aktifligi kazanır
Doguhost
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bende plat üyelik almayı düşünüyordum ama aktiflik gerçekten düşük gibi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Evet ben de üzülüyorum bu duruma ama tasarıma yada farklı bir konuyla alakası yok bu durumun, ***'dan bahsediyorsunuz evet o konuda da haklısınız adamlar milyon tl yatırım yapıyor ve bir çok kişiye ekmek kapısı oluyor.
Ama burası eskiden aktifti ve yine tasarım böyleydi, üyeler yine aynı üyeler, kendimden bahsetmek istersem eğer eskiden çok ticaret potansiyelim vardı ama bu aralar ekonomik sıkıntıların oluşmasıyla, vergi ve diğer baş ağrıtan ticareti kısıtlayan etkenlerle birlikte ticaret yapmaktan biraz geri kaldım.
Demem o ki kimse tasarımdan bahsetmesin, ekonomik şartlar ve bir çok etkenler yüzünden bu hale geldi wm aracı. Tasarım site sahibi
Pasa 'ya tasarım konusunda kendisine yazmıştım ve çalışmaların sürdüğünü söylemişti. Ama tasarımla iş bitmiyor tekrar söylüyorum, bu bizim elimizde burayı aktif kullanırsak aktif olur. :)
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Planlama
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Eskisine göre evet biraz düştü aktiflik.Acilen bir seyler yapilmali ve wmaraci eski haline donmeli
https://www.turkmaxi.org Webmaster Forumu
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Yazılım/Tasarım
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tasarım alımı açtım ne gelen var ne giden. Tamam ticaret oranı 0. Güvenilmemesini de bir yerde anlayacağım ama forumun bu kadar de aktivite bir durumda olması üzücü gerçekten.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
U** P**
-
-
-
Ticaret
186, (%100)
Uzun bir süredir WM Aracı için özel bir yazılım geliştirmekle uğraşıyoruz, bu yola çıkmadan önce ne kadar detaylı algoritma çıkarmış olsakta hesaba katmadığımız bir çok detay bize vakit kaybettirdi. Tam anlamıyla bitmedi fakat beta olarak yayına alabileceğimiz konuma gelmek üzere. Yakın bir zamanda duyuru ile detayları paylaşacağız.
Gelelim forumda ki aktiflik durumuna. Günlük trafik olarak geçmiş yıllarla kıyasladığımızda bir kayıp söz konusu değil fakat forumla etkileşime giren üye sayısındaki düşüşün farkındayız. Bunun içinde planladığımız bir çok reklam kampanyası ve etkinlik hali hazırda yeni yazılımın yayın hayatına başlamasını bekliyor.
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Biraz daha sabır... Özlediğiniz WM Aracı çok yakında :)
19 kişi bu mesajı beğendi.