j700 adlı üyeden alıntı
internette bulamadım ki konu açıyorum bilmediğim bir şey mi var diye soruyorum cümleye o kelime ile başlamak saçma olur
hiç buna benzer saçma sapan kelime ile başlayan blog görmedim demek ki var bir çözümü
forumdakilerin %90 nı seo uygulaması kullanıyor siz nasıl yapıyorsunuz çok mu zor söylemesi saçma sapan alaycı yazılar yazana kadar
gereksiz post yazmaya gerek yok yardımcı olmak isteyen yazar konum saçma geldiyse düşünceni kendine sakla burada dalgacı post yazmana gerek yok
Hala atar yapıyorsun.
Bu işin mantığını anlamak için Seo mantığını iyi bilmek gerekir. Sitenin başarısız olması, onun hakkında ne olmasını istemediğiniz ile orantılı.
Prensip seo kuralları vardır. Bunu bilen kişiler bir eklenti kullanmadan bunu aşabilir. Bilmeyen arkadaşlar ise bir eklenti yardımı ile bu sorunu aşabilir.
"Bir" kelime size neden saçma geliyor anlamış değilim. Onu etkisiz eleman şeklinde nitelendirdiğiniz için size tepki gösterdim. Aynı mantığı ingilizce olarak değerlendirdiğinizde de "a take work the utopia" a nın önemi burada büyük.
Siz bunu rakamsal olarak kullanabilirsiniz, o zaman istediğiniz etkisiz eleman moduna geçecektir.
Etkisi ise;
Makalelerde sürekli bir özgünlükten bahsediyoruz. Artık bu bir kural oldu. Herkes bir konu hakkında bilgiye sahiptir. Ancak o konuyu birilerine ifade etme biçimidir özgünlük. Siz bir bilgisayarda iki işlemci nasıl kurulur diye anlatırsınız, diğeri çoklu işlemci bir bilgisayara nasıl kurulur diye anlatır.
Siz buradaki kavram tamamlayıcı ifadeleri kaldırırsanız anlatmak istediğinizi klişe biçimde bilgisayarda iki işlemci olarak anlatmış olursunuz. Kullanılacak ifadeler anlatıma özgünlük katar.
Siz seonun gereksizliğine vurgu yapınca, mecbur muyuz gibi algılandığı için "gerek yok silin gitsin" ifadelerine maruz kaldınız. Bunu düşündüğünüz içinde farklı bir seo eklentisi kullanmanızın bir anlamı olmayacağını ifade ettim.
Seo eklentisi kullanacaksanız kurallarına uymalısınız. Makalelerinizi ona göre oluşturmalısınız. Belki İçeriklerde ifade şeklinizi değiştirmelisiniz. Orta düzey için Yoast, ileri düzey için RankMath kullanabilirsiniz.