Vtcam
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Astsubay olmayı düşünüyorum KPSS ile. Aranızda asker yada bilgisi olan var mı, sizce nasıldır Astsubaylık.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eğer başka bir imkanın yoksa sınavlara gir derim. Ancak yapabileceğin başka iş imkanın varsa kesinlikle tavsiye etmem.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kpss'ye gerek olmayabilir. Askerlik yapmadiysanız 6 ay zorunlu askerlik yaptiktan sonra 6 ay maaşlı askerlik yapacak ordan da uzman er, sonra da dilerseniz astsubaylık başvurusu yapabileceksiniz bildiğim kadarıyla. Bu yeni askerlik yasası çıktığında bakmıştım geçen sene. Tabi lise mezunu için bu. 2 yıllık ônlisanslar zorlu askerlikten sonra eğitim alıp astsubay oluyordu. Lisans mezunlari lise subay olabiliyordu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Dostum rütbe kolda değil omuzda olsun,kolda olduğu sürece üste geçemezsin. Ve direk astsubaylık istiyorsan okuluna git direk uzmanlıktan geçeyim dersen işin oldukça zor olur.
Günde 14 TL'ye reklam vermek ister misiniz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Astsubayligi tatmıs biri olarak merak ettiklerini cevaplıyabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Silahlı Kuvvetlerin son birkaç yıl içerisinde önemli bir değişim geçirdiğini söylemek zorundayım. Gerek teşkilatlanma yapısı ve görev yönünden oldukça değişim yaşandı. Ordumuzun büyük çoğunluğu sınır dışında görev yapıyor ve artık personelin meslek yaşantısı çok daha zor. Ama her şeye rağmen bu üniformayı giymeye değer bir bedel.