@vBasic hmm anladım hocam teşekkür ederim ilgilendiğin için.
Bilişim suçlarına az önce mail attım ve cevap geldi;
Sayın ihbarcı/ şikayetçi ;
İstanbul Emniyet Müdürlüğüne yapmış olduğunuz ihbar ve şikayetler
ile ilgili olarak göstermiş olduğunuz duyarlılıktan dolayı teşekkür ederiz.
Müdürlüğümüz birimlerine yapmış olduğunuz 13.08.2012 tarihli e-mail ihbarı
ile ilgili olarak; en yakın Cumhuriyet Başsavcılığına konuyu anlatır bir
şikayet dilekçesi ile birlikte başvurmanız gerekmektedir. Bilgilerinize
sunulur.
Ek Olarak: @zahmetr Hocam çevresine terbiyesiz mesajlar atıyor o kişi. Kişiliğine gölge düşürüyor bu yetmez mi? Yani maddi bir hasar vermediği için hakkımızı arayamıcak mıyız?
Bilişim suçlarına az önce mail attım ve cevap geldi;
Sayın ihbarcı/ şikayetçi ;
İstanbul Emniyet Müdürlüğüne yapmış olduğunuz ihbar ve şikayetler
ile ilgili olarak göstermiş olduğunuz duyarlılıktan dolayı teşekkür ederiz.
Müdürlüğümüz birimlerine yapmış olduğunuz 13.08.2012 tarihli e-mail ihbarı
ile ilgili olarak; en yakın Cumhuriyet Başsavcılığına konuyu anlatır bir
şikayet dilekçesi ile birlikte başvurmanız gerekmektedir. Bilgilerinize
sunulur.
Ek Olarak: @zahmetr Hocam çevresine terbiyesiz mesajlar atıyor o kişi. Kişiliğine gölge düşürüyor bu yetmez mi? Yani maddi bir hasar vermediği için hakkımızı arayamıcak mıyız?
zaten maddi veya manevi yazmışım ben
Ek Olarak:
Aynen :) Artık bu konuda iyi gelişmeler yaşanıyor.
Denk geldiğim olayı kısaca özetliyeyim;
Bir beyfendinin kızının Facebook hesabı çalınıyor. Olayla ilgili savcılık kararı vs. işin içine giriyor sonra tabi şikayetçi oluyorlar. Aradan biraz zaman geçiyor, hesabı çalınan kızın ailesi / babası kızının şifresini hatırlıyorlar ve "bir gireyim bakayım" maksadı ile hesaba giriş yapıyorlar. Sonra ne oluyor? :) Giriş yaptıktan dakikalar sonra polis iş yerine baskın yapıyor... (hesabı çalan kişi sanıyorlar ve yer tespiti yapıyorlar)
Sonrasında ne yaptılar bilmiyorum.
Denk geldiğim olayı kısaca özetliyeyim;
Bir beyfendinin kızının Facebook hesabı çalınıyor. Olayla ilgili savcılık kararı vs. işin içine giriyor sonra tabi şikayetçi oluyorlar. Aradan biraz zaman geçiyor, hesabı çalınan kızın ailesi / babası kızının şifresini hatırlıyorlar ve "bir gireyim bakayım" maksadı ile hesaba giriş yapıyorlar. Sonra ne oluyor? :) Giriş yaptıktan dakikalar sonra polis iş yerine baskın yapıyor... (hesabı çalan kişi sanıyorlar ve yer tespiti yapıyorlar)
Sonrasında ne yaptılar bilmiyorum.
adana da hırsızların peşinden koşarken hırsız zannedilip dayak yiyen adam aklıma geldi:o