enerjiveguc adlı üyeden alıntı

Henüz çok erken... Unutmayın ki, benzer kulvarda yüzlerce binlerce site var. Bunların arasından sıyrılmak için insanların online olduğu platformlar olan sosyal medyayı kullanmak en etkin yöntemdir. Bunun en önemli etkisi backlink olayıdır. Sosyal medya hesaplarınızı aktif tutun. Günlük girdiğiniz yazıları paylaşın, insanları bunları paylaşmaya ikna edin. reklamlarınıza tıklamaları için sıcak diyalog kurun.

1.6 etkin ziyaretçi gayet iyi.
Birebir örtüşmeyen seo kullanmışsınız, bunlara dikkat edin. Kelimesi kelimesine uygun olursa daha iyi olur. Ekranda açılan popup ları da kapatın...

İnstagramda suanda aktif değilim fakat suanda sadece facebook ve pint de aktifim genellikle şuan instagram hesabı takipçisi düşük olduğu için giremekte biraz zorlandım açıkcası :)

Seo için *** dan veya buradan araştırmam ile kendi çapımda birşeyler yapmaya çalıştım ne kadar doğru ne kadar yanlış onu bilemem bütçem fazla olmadığı için başkasına seo çalışması yaptıramadım.

Birebir örtüşmeyen seo kullanmışsınız derken hocam tam anlamadım az daha konuyu açarsanız sevinirim :) şimdi kapatıcam hocam popup reklamlarını. Değerlendirmeniz için teşekkür ederim :)