[CENTER][COLOR=#494D62]


[/COLOR]


[COLOR=#494D62]
[SIZE=4]Merhaba, Levor Medya'dan herkese mutlu günler.[/SIZE]

Uzun zamandır İnstagram'da mavi tik işlemi için, gerek maddi gerek manevi bir takım araştırmalar içerisindeydik. Geldiğimiz son noktada bu işlemlerin bir "Olur" yolunu bulduk. Geçtiğimiz günlerde konu açarak 4.000 TL ücret ile 5 kişilik kontenjan ayarladık. 1 tane *** içi, 4 tane *** dışı müşterilerimiz ile bu 5 kişilik kotayı doldurduk.
Bu ayın ilk günü itibari ile kapsamlı bir şekilde stok şartsız İnstagram Mavi Tik hizmeti vermeye başlıyoruz. Bu konuyu hazırlarken bile bazı kişilerin "Herkes mavi tikçi olmuş, nasıl olacak o iş" şeklinde düşüncelerini tahmin edebiliyorum.
Bu işler ile ilgili kısa ipucu vermek ve sektörün gerçeğini söylemek gerekirse; bazı kişilerin anlattığı gibi şu kadar haber şu kadar PR çalışması vb. gibi işlemlere çok fazla gerek yok, etkisi var fakat çok fazla değil. Burada herkesin dikkat etmesi gereken nokta, bu iş internette yazılıp çizildiği gibi olmuyor, Facebook personeline rüşvet ödemek ile oluyor, hem de dolar üzerine. Tabii sadece rüşvet ile bitmiyor, hesabınızın da uygunluk oranı olması gerek.

Kısacası, 4/4'lük hesabınız da olsa, [COLOR=#54ACD2]Mavi Tik[/COLOR] almak, "Doğru personeli bulamadığınız sürece" çok zor.



1- Tanınmış, topluma mal olmuş kişiler, kurumsal firmalar, taklit edilme oranı yüksek kişiler
2- İnstagram uygulaması üzerinden "Arama" kısmında; çok fazla olmasa da yeteri kadar isminizin veya markanızın, İnstagram kullanıcıları tarafından aratılması, bu işlem için faydanıza olacaktır.
3- Takipçi sayınızın KESİNLİKLE bir önemi yok. 50 takipçiniz de olsa, 1 milyon takipçiniz de olsa gerekli şartlara uyan/uymaya çalışan hesaplar onaylanıyor.
4- Hesabınızda 1 tane bile bot olmaması, bu işlem için faydanıza olacaktır. Tiki aldıktan sonra ise bot takipçi atılmasının bir zararı yoktur (Mavi tik için)
5- Hesabınız için, IMDB'de ve Wikipedia'da sayfa oluşturabiliyoruz, bu işlem hesabınızın durumuna bağlı.
6- Hesaplara göre fiyatta değişiklik kesinlike söz konusu değildir, kaç hesap getirirseniz getirin aynı şekilde indirim söz konusu değildir.
7- Fiyatlara KDV dahildir. Bu hizmete ilişkin İŞ ÖNCESİ veya İŞ SONRASI hesabımıza yatırdığınız miktar kadar adınıza veya şirketinize kesinlikle fatura kesiyoruz. Faturasız işlem YAPMIYORUZ.
8- Güven konusunda problem yaşayanlar, tedirgin olanlar; Ofisimiz Trabzon'da, yüz yüze görüşebilir, tanışabiliriz. Diğer illerde olan kişiler için eğer ciddi bir projeyse masraflarımızı karşılamak şartıyla bulunduğu şehire gelip, anlaşma yapılır.
9- İsteyen ile değil, herkes ile sözleşme yapıp; iki tarafın hakkını da koruyoruz.
10- Ücret : 9.000 TL (Ödemenin 6.000 TL'si iş öncesi, 3.000 TL'si iş sonrası şeklindedir.
11- Bu işlem için genelde 14 gün içerisinde sonuç alınıyor, fakat bu süreyi sözleşmemizde ve müşterimize 45 gün olarak veriyoruz.
12- Mavi tikin alınmak istenildiği hesabın kullanıcı adını bize iletip, uygunluğunu kontrol ettirebilirsiniz.
Levor Medya, yukarıda bahsedilen amaçlar doğrultusunda müşteri ile tam bir işbirliği içinde çalışmayı, verdiği hizmetin kalitesini korumak ve yükseltmek için her türlü çaba göstermeyi taahüt eder.
Müşteri ise, anlaşma kapsamı doğrultusunda Levor Medya şirketiyle "Konu gereği" işlem için her alanda işbirliği yapmayı, özellikle doğru ve eksiksiz bilgi vermeyi, tanımlanan hizmetin yürütülmesinde Levor Medya'yı tek sorumlu olarak görmeyi; kabul ve taahhüt eder.

Levor Medya, siparişi işleme aldığı gün itibarıyla 45 iş günü içerisinde "Olumlu" yanıt alamaz ise, aldığını ücreti eksiksiz bir şekilde müşteriye ödemeyi kabul eder.


[/COLOR][/CENTER]