Aelf'in İlk Kitabı: Aelf Blockchain Uygulama Mimarisi Kılavuzu

Blockchain Teknolojisi Ar-Ge ve Proje Yönetim Mühendisi Du Xingzhou, kıdemli Blockchain sistem mühendisi Meng Fanke ve Shanghai Wanxiang Blockchain Co. Ltd. Kıdemli Direktörü Hao Yukun; okuyuculara Aelf teknoloji yapısına dayalı blok zinciri uygulama sistemi oluşturma konusunda rehberlik etmek için Aelf Blockchain Uygulama Mimarisi Kılavuzu'nu birlikte yazdılar. Bu kitap, rehberlik sağlamayı ve okuyucuların Aelf teknolojisi ile merkezi olmayan uygulamaları dönüştürmek için ilk adımı atmalarına yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Kitap yayınlandı ve JD.com ve Dangdang.com'da mevcuttur.

Mimari tasarımın bir uygulaması olarak blok zinciri birçok sektöre uygulanmıştır. Ancak blok zinciri mimarisine ve uygulamalarına aşina olmayan bazı teknik uygulayıcıların, blok zinciri projelerine nasıl başlayacakları hakkında hiçbir fikirleri yoktur. Bu kitap; bir geliştirici ortamı ve prototip uygulamaları oluşturmadan önce okuyucuların bir bakış açısı oluşturmalarına, bir blok zinciri zihniyeti geliştirmelerine, Aelf platformunun özelliklerini tanımalarına yardımcı olacak temel bilgilerle başlıyor. Bu kitap; akıllı sözleşmeler, çapraz zincir tasarım ve performans optimizasyonu olmak üzere üç temel teknolojinin teorilerini ve uygulamalarını bütünleştirir ve okuyucuların Aelf'in teknolojik ekosisteminin yardımıyla iş yönetiminde atılımlar yapmalarına yardımcı olmak için Aelf uygulama tasarımına adım adım rehberlik eder.

Bu kitap:
- Geliştiricilerin Aelf'de başlamalarına ve uygulamaları daha kolay geliştirmelerine yardımcı olmayı amaçlar.
- Çeşitli temel teknolojilerin teorilerini ve uygulamalarını kapsayan blok zinciri kavramlarını ve teorilerini sistematik olarak tanıtır ve blok zincir teknolojisi araştırmacıları için uygundur.

Öneriler:

Zhou Shuoji

FBG Capital'in kurucu ortağı şunları söyledi:
Aelf teknoloji yapısına dayanan bu kitap; blok zinciri teknolojisi uygulayıcıları için faydalı rehberlik sağlayan ticari blok zinciri sistemlerinin bileşimini, mimarisini ve tasarım yöntemlerini tanıtıyor. Blok zinciri teknolojisi erken aşamasındadır ve umarım bu kitap Aelf ekosistemine daha fazla yetenek çekebilir ve blok zinciri teknolojisi ve kavramlarının sektörler arası gelişimini teşvik edebilir.

Wang Jianrong

Tianjin Üniversitesi Zeka ve Bilgi İşlem Bölümü Doçenti

Bu kitap; sistematik olarak blok zinciri kavramı ve teorisini, Aelf teknoloji platformunun özelliklerini ve uygulamalarını, Aelf teknolojik sistemini ve blok zincirinin sektöre getirdiği değişiklikleri tanıtmaktadır. Blok zinciri yeteneklerini beslemeye ve blok zinciri bilgisini geliştirmeye odaklanan bu kitap, blok zinciri araştırmacıları ve platform geliştiricileri için uygundur.

Bu kitabın önsözü, Ma Haobo tarafından yazılmıştır.

Ma Haobo: Aelf'in Kurucusu/CEO'su, IEEE C / BDL'nin Yönetim Kurulu Üyesi, Çin Elektronik Enstitüsü ve Çin Bilgisayar Federasyonu Komisyon Üyesi, Tianjin Üniversitesi Blockchain Laboratuvarı Müdür Yardımcısı

KAYNAK: https://medium.com/aelfblockchain/aelfs-first-book-aelf-blockchain-application-architecture-guide-207080013b03