lostyazilim
tr.link

Sayfaların google da ilk sıralara gelmesi

9 Mesajlar 1.221 Okunma
lstbozum
tr.link

bhdstandart bhdstandart WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek icra Takip Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 487
  • Beğeniler 64 / 56
  • Ticaret 0, (%0)
Herkese merhaba.
İçeriklerin google da ilk sıralara gelmesi ile ziyaretçilerin sürekli google dan o linke tıklaması eş orantılı mı?

Mesela;
Oyun nedir asında google da 10 sayfa var ve bizim içeriğimiz 100. Sırada diyelim. Kullanıcılar benim sitemin olduğu 100. Sıradaki bağlantıya ne kadar çok tıklasa 1. Sıraya doğru ilerler mi?

Biliyorum ki içeriğin öne çıkması backlink ve diğer seo faktörleri ile ilgililidir. Kendi içeriğime ziyaretçilerin manuel olarak tıklamaları ne derece etkiler?

İcra Takip Uzmanı
wmaraci
reklam

caqri96 caqri96 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2020
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster,Yazar
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ç** Y**
  • Mesajlar 78
  • Beğeniler 13 / 22
  • Ticaret 0, (%0)
Tıklama ile sitede geçirilen süre zarfı seo açısından pek bir fark yaratmıyor diye biliyorum sıralamalarda üste çıkmak için sizin de dediğiniz gibi arama motorları yüzden fazla kriter kullanmaktadır. seo , backlink, anahtar kelime ve meta etiket çalışmalarınızı doğru yapın. Gerisini zamana bırakmanız gerekir.
Bipixel bhdstandart

kişi bu mesajı beğendi.

www.Pcshift.net - Forum

• Üyelik 18.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 487
  • Beğeniler 64 / 56
  • Ticaret 0, (%0)
@caqri96 değerli yorumun için tşkler.
Peki forumda bi çok kişi karşılıklı backlink konuları açıyor. Bu sağlıklı mı? Mesela kişi oyun sitesinden hukuk siteme link çıkışı yaparsa riskli bi durum değil mi? Ayrıca yorum yazarak link bırakma ne derecek etkin bi backlink olabilir ki?

İcra Takip Uzmanı

altunkaya44 altunkaya44 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 142
  • Beğeniler 30 / 31
  • Ticaret 0, (%0)
20-30 kişi sitene o anahtar kelime ile arama yaptır birde güzel bir yorum attır yükselme olduğunu göreceksin.
bhdstandart

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 18.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 487
  • Beğeniler 64 / 56
  • Ticaret 0, (%0)
altunkaya44 her gün ortalama 50 benzersiz ip araması alıyorum ama pek etki ettiğini söyleyemem doğrusu😳 gerçi yorum ne derece etkin olur bilemedim

İcra Takip Uzmanı

mehmet01 mehmet01 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek ...
  • Konum Adana
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 665
  • Beğeniler 329 / 328
  • Ticaret 1, (%100)
Arama motoru üzerinden sitenize gelen kişi sıralamanızı etkiler tabi. Daha güvenilirdir çünkü. Sitenizde uzun süre kalması vs. etkili olur. Ama bunu otomatik yapmak veya yaptırmak riskli ve pek işe yaramaz. Programlarla vs. yaptırmaya çalışmayın yani. Google sitelere olduğu gibi kişilere de puan verir. Mesela ben google'ı temiz kullanırım, temiz geçmişim var. Gmail hesabım açıktır, o şekilde arama yaparım. Sitenizi google'dan bulup takılırsam sitenize değer katarım bu yüzden. Ama ne olduğu belirsiz bi IP'den birileri gmail açık olmadan sitenize arama motoru üzerinden girerse sitenize pek bir şey kazandırmaz. Hatta gmail açık olsa bile belirsiz geçmişi varsa yine pek etki etmez.

O yüzden en güzeli doğal akışına bırakmak. Gereksiz uğraşlarla siteyi kara listeye sokmanın anlamı yok. Kendim yabancı bir site açtım, 30 tane içerik ekledim belli aralıklarla. Hiç backlink, tanıtım vs. yaptırmadım, sitenin linkini hiçbir forumda vs. paylaşmadım, arkadaslarıma bile tıklatmadım. Kendim bile siteye girip bakmıyorum bayağıdır. Sadece google'a indexlettim ve içerikleri eklerken pinglettim arama motorlarına. 1 yıldır elimi bile sürmediğim halde hala ayda 200-500tl arası getiriyor bana.

Önemli olan içeriğin iyi olması, anahtar kelimenin yeterli olması, seo'nun sağlam olması. Gerisi kendi kendine gelir.

Not: Türkçe sitelerde de hit kazanilir ama kazanç çok çok düşük oluyor o ayrı konu tabi. TBM düşük çünkü.

• Üyelik 18.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 487
  • Beğeniler 64 / 56
  • Ticaret 0, (%0)
Siteyi açalı 1 ay oldu. İddialı bi alanda içerik yayənladığımı düşünüyorum. Henüz adsense için inceleme yaptırmadım erken heralde daha ama günlük sosyal medya reklamları ile ortalama 500 giriş alıyorum. Seo puanəm 83 ve yoast destekli gidiyorum.

Merak ettiğim reklamlar təklama başına mı oluyor yoksa + görüntülenmeden de kazanılır mı?
Ayrıca görüntülüler mi kazançlı yazılı reklamlar mı

İcra Takip Uzmanı

semihaydin semihaydin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2020
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum Adana
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 275
  • Beğeniler 52 / 65
  • Ticaret 1, (%100)
eğer mükemmel bir iş çıkarttıysa 2-3 günde ilk sayfalara gelecektir fakat zirveye gelmesi belki 2-3 haftayı bulabilir :)

antikkentleri.com
tatilyardimcim.com
Wordpress Uzmanı & Seo & Editör

Bipixel Bipixel Vicdanın senin kıblendir. Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kıdemli SEO Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 2348
  • Beğeniler 727 / 726
  • Ticaret 57, (%100)
Yapay tıklamalar maalesef etki etmiyor. Onun yerine içerik kalitenizi yükseltip kaliteli bağlantı edinerek yükselebilirsiniz.

Kişisel Blog - Web siteni aç! Hızlı çözüm için lütfen report sistemini kullanın!
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al