bbking
Uzlaştırmacı ve benim avukatım ayrı ayrı görüştüler karşı taraf ile. Ben de bir konuşmaya dahil oldum. Kesinlikle geri atmıyorlar.
Şöyle bir tahmin yürüttük. Benim memur olmam, bilir kişinin aleyhime karar vermesi (ki neye dayanarak bu kararı verdi bilemiyorum), mahkeme sürecinin uzayacak olması, mahkemenin İstanbul'da görülecek olması, mahkemenin aleyhime karar vermesi ihtimalinde, karşı tarafın mahkeme masraflarının karşılanması, benim ayrıca o zamana kadar olan giderlerim ve yine bir ihtimal adli ceza alma durumu. Bu da sicilime zarar verecektir. Adli ceza paraya çevrilse bile 5 yıl boyunca adli kontrol olacak.

Yukarıdaki sebeplerden dolayı ödemeyi kabul ettim. Aksi halde kişilik olarak bunu kabul etmezdi de mecbur kaldım diyebilirim. Sicilimde böyle bir kaydın olması doktoraya hazırlanan biri olarak da göze alabileceğim bir şey değil maalesef. Biliyorsunuz insanlar sonuca bakar, sebepleri ile ilgilenmezler.

Az önce içerikleri kaldırdığım halde, hosting sağlayıcıma hesabımı silmesi için mesaj bıraktım. 5 yıldır siteye harcadığım emeğe ve içeriklere yazık oldu. Ayda 200-250 ziyaretçim oluyordu; ama onlara faydalı olduğunu biliyordum.

Birkaç cümle yazacaktım. Yine uzadı gitti.