Bu konuda yeni bir araç geliştiriyoruz. WordPress sitelerinizdeki içeriklerin öne çıkarılmış görselleri ve içeriklerinizin içerisinde kullandığınız tüm ya da seçtiğiniz görselleri içerisinde yer aldıkları içeriklerin meta, title ve kalıcı bağlantı bilgisi ile otomatik olarak pinterest hesabınıza gönderiyor. 3 Aydır test sürecinde olan hesabın şuanki kitlesi aşağıdaki gibidir. veriler son 30 güne aittir:



Aracın son 3 aylık sitenize alexa üzerindeki etkisi ise şu şekildedir:


160.000 lerden 30.000 sıra düşüp 130.000 sıralarına gelmiştir. 1 milyondaki sitenizi 200.000 - 400.000 kadar düşürebilir.

aracımız henüz geliştirme aşamasında. Tamamen doğal bir araç olacak. Detaylı olarak siteye etkilerini izliyoruz. Önümüzdeki günlerde bir tanıtımını yapmayı düşünüyorum. haberini konunuz vesilesi ile vermiş olayım :)

iyi forumlar.


Düzenleme: Diğer yanıtları okudum. Bir konu hakkında bilgi sahibi değilseniz insanları yanlış yönlendirmeyin. Belli ki herhangi bir tecrübeniz yok. 3 gün sonra sıkılıp bırakmışsınız. Dünyanın en büyük link destekleme servislerinden birine çöp muamelesi yapmanız bilgi düzeyinizi gösterir. Çöp oluşunun kanıtı yok. Ama bu yanıtta çöp olmayışının kanıtı var.