Merhaba

Sıra bulucu ile web sitemde ki bir sayfayı 7 ci sırada görebilirken google aramada aynı kelime ile 7 sırada görünmüyorum. Bu sorun neden kaynaklı olabilir.

Ayrı olarak sitemde ki bir sayfayı link olarak google'a yazdığım zaman sitem google'da görünüyor fakat içeriğin başlığını direk google'a yazdığım zaman sanki google'da hiç yokmuş gibi kendi sitemdeki ilgili sayfaya ulaşamıyorum.

Mevcut sitemde alan adı değişikliği yapmıştım. Değişiklik yapmadan önceki konularım neredeyse 1. sayfada hatta öne çıkan snippet olarak çıkıyordu. Alan adı değişikliği yaptım yeni alan adımı alalı 1 ay oldu şimdi sıralamalarda google'da ekli olmasına rağmen hiç görünmüyor bu normal bir durum mu sizce?

Örnek Link : https://www.pcshift.net/konu-knight-online-item-basma-oranlari-2020-rebirth-dahil.html

Örnek linkteki sayfam alan adımı değiştirmeden önce ilk sayfada hatta öne çıkan snippet olarak görünüyordu şuan da sadece sayfamı url şeklinde google'a yazınca görebiliyorum onun dışında sayfa başlığı adı ile yazınca hiç bir şekilde sanki google'da yokmuş gibi görünmüyor.