Ellerine kollarına sağlık, mükemmel işçilik. On numara kişilik, üstün ticaret ahlakı. İşte budur kardeşim. Böyle insanlarla çalışmaktan her zaman zevk alırım. Teşekkürler ♥️
webview uygulama ve kişiye özel bildirim sistemi için arkadaşla çalışmak istedim bana güzel bir yöntem sundu. Önümüzde ki sorunları adım adım aştı ve uğraştı. İş yapıyor, işimizi görüyor. Teşekkür ederim...
İşinde başarılı , sıcak kanlı bir arkadaş . Webview yaptırıldı. Reklamlar ,menüler dahil her yeri titizlikle ayarladı. Şuan apk olarak sorunsuz çalışıyor. Google playde yayınlanmasını bekliyoruz. Android konusunda sürekli çalışmak niyeti ile tekrar teşekkür eder , efendiliğinden ve dürüstlüğünden ödün vermediğin sürece sendeyiz :) Eline sağlık
Emirhan Hocama teşekkür ederim. Eline sağlık. İşine özen gösteren bir arkadaş. Güzel bir çalışma oldu.
Webview uygulama yaptırdık Emirhan'a, gerçekten çok hızlı ve işinin ehli. Son derece hoşsohbet de bir arkadaş. Teşekkürler. Kesinlikle tavsiye ediyorum. :)
Arkadaş her soruma sabırla cevaplayarak gayet güzel bir iş çıkardı. Gözü kapalı çalışabilirsiniz. Hayırlı işler dilerim :)
müthiş ilgili sağlam ve profesyonel verdiğimiz işi tam ve eksiksiz yaptı teslim etti kendisine teşekkür ederim
Özel bir proje için çalıştık aynı gün teslim etti ve harika oldu tek kelime 10 numara 5 yıldız işçilik tavsiye ederim :) Bilmeyen adama native diye yuttururuz okadar güzel oldu :)
İş verildi Hızlı Stabil çözümler ile iş teslim edildi. Teşekkürler Emirhan Hocam.
Arkadaşa Android Webview Uygulama Yaptırıldı. İstekler Tam Olarak Karşılandı istediğimiz tüm özellikler eklendi. Kendisine Teşekkür Ediyor ve Referans oluyoruz imzamdaki siteden uygulamayı indirip test edebilirsiniz.
Teşekkür Ederiz.
Teşekkür Ederiz.
Wordpress sitesinin apk çalışması yapıldı. Gayet güzelde yaptı. İşi iyiki bu arkadaşa vermişim oldukça memnun kaldım ellerine sağlık.
Emirhan üstad ile bir uygulama üzerinden çalışma yaptık kendisi kısa sürede tüm sorunlara çözüm üreterek harika bir uygulama ortaya koydu çok teşekkür ederim
Toplam dört adet sitenin apk'si yaptırılmış zamanında hızlı sorunsuz şekilde hepsini teslim alınmıştır.
1 adet webview yaptırılmıştır. Gayet ilgili ve bilgili bir arkadaş. Teşekkürler.
Uygulama yaptırılmıştır, istediğim özellikleri hızlı bir şekilde yaptı. Teşekkürler.
Gecenin 4 unde bile hizmet veren bir kisilik tu. Yardimlari icin cok cok tesekkur ederim 1 kere bile itiraz ters kelime beyan etmedi kutluyor tebrik ediyorum bu foyata bu hizmet cok cok az :))